Mért van hogy vettem egy videokártyát és egy játékot el inditok akkor a játék be csikozodik, de a kártya tökéletesen müködik?
Hát ez-az.A játék elméletileg támogatja mivel Mac-hez azt írják a gépigényhez.Ezért mondom hogy szerintem nem a kártyával van gond.Hanem a Windows illesztő programot valahogy nem szereti a játék.Magát az illesztő programot,nem a kártyát...Nem vagyok biztos benne hogy ezzel lehet-e bármit is csinálni,csak annyi infót találtam amit írtam előzőleg.Van ahol azt írják hogy az A.I-t ki kell kapcsolni az illesztőprogram beállításaiban és utána jó lesz.Azt próbáld meg te is,mást nem tudok javasolni.
Ez egy kompatibilitási probléma a játék és a graff kártyád illesztőprogramja között.
Esetleg próbáld meg a játék 2011-es verzióját mert lényegében ahhoz írják az x1600-at Mac gépigénynél.
Azt hiszem a 2009-et írtad hogy használnád.Szerezd be a 2011-et.
Megtaláltam a megoldást.Telepítsd fel a Catalyst 9.2-es illesztő programot.Innen tudod letölteni:
A fórumon mindenki azt írta hogy ez megoldotta a problémát.
Ha telepítésnél azt írja ki hogy újabb illesztő program már telepítve van és ezért nem tudja telepíteni a 9.2-őt,akkor először távolítsd el az újat és utána rakd fel a 9.2-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!