Mért van hogy vettem egy videokártyát és egy játékot el inditok akkor a játék be csikozodik, de a kártya tökéletesen müködik?
A hivatalos oldalon pont Radeon x1600-at írják a gépigényhez.De Mac verzióhoz,nem a Windows-hoz.
Ettől függetlenül,lehet hogy a Windows driver valahogy szétk*rja az egészet.De a játék elméletileg kompatibilis a kártyával,szóval 100% hogy a driverrel van gond.Csak az a kérdés hogy mi.Az hogy régi az hogy új vagy az hogy Windows?
Egy fórumon azt írták hogy ki kell kapcsolni az illesztő program beállításaiban az A.I-t és utána jó lesz viszont a graff kártya jobban fog melegedni.Szóval saját felelősségedre próbálkozz.
Egy másik fórumon valami modding tool-ról írtak hogy kijavítja a hibát.Erről:
De nem ismerem,nem igazán értem mit hekkel ez a program az illesztő programban és mik a veszélyei.Szóval ezzel is saját felelősségedre próbálkozz.
A lényeg viszont az hogy nem feltétlenül a graff kártyáddal van a baj,mivel ez egy ismert probléma a játékkal a radeon x1600-as felhasználók között.Viszont mivel a Mac változatnál pont ez a kártya van feltüntetve ezért valószínű hogy Windows-on az illesztő programmal van baj.
De biztos megoldást egyenlőre nem találtam.Ha találok valamit majd írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!