Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Videókárytát hogy váltok?

Videókárytát hogy váltok?

Figyelt kérdés

Sziasztok van egy Asus K53S laptopom

van benne 2 videókáryta egy Intel HD Graphics 65MB

És egy Nvidia Gegorce 520MX 1Gb

és hogy tudom kiválasztani hogy melyik videókártyát használja programokhoz,játékokhz?

2012. febr. 29. 15:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Lol... hát ha az alaplapi kártyát használod (értsd: abba van a monitorod dugva és a biosban az van kiválasztva) akkor azt, ha a kártyát, akkor a kártyát.

Olyat nem lehet, hogy egyik program ezt, másik azt használja...

2012. febr. 29. 15:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem egy asus k53sv laptopom van. Még nem próbáltam, de ha jobb egérgombbal rákattintasz a játék indító fájljára akkor ott van egy olyan lehetőség, hogy "Futtatás grafikus processzorral". Azon belül, pedig, hogy futtatás nagy teljesítményű nvidia.... alapértelmezett, és van egy olyan, hogy integrált grafika. Neked milyen proci van benne? és teljes terhelés alatt hány fokos?
2012. febr. 29. 16:13
 3/3 A kérdező kommentje:

2.

a processzor egy Intel Pentium B950 2,1ghz duplamagos

és ha pl játszok valami komolyabb játékkal pl Skyrimmal elég forró tud lenni

2012. júl. 10. 02:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!