Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem indul a rendszer a...

Miért nem indul a rendszer a gépemen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Adott egy HP laptop, amin eddig minden gond nélkül ment a win 7. Aztán tegnap mikor bekapcsoltam, betölti azt a villogó win7 logót de a felénél elkezd a kép remegni és a gép újraindul. Minden bekapcsoláskor felajánlja ugye, hogy javítás vagy normál módú indítás. Javítással nem tud segíteni, normál módúnál meg a fent leírt sztori ismételgeti magát.

BIOS-t alaphelyzetbe állítottam, de ez sem segített.

Az asztalon van pár fontos file, ami kellene, a telepítés emiatt még nem jött szóba.

Nem tudnátok valamit javasolni?

Gondoltam arra is, hogy a telepítőjével megpróbálom kijavítani. Hátha betölt olyan adatokat amik helyreteszik :D

Ha képfileként írom ki dvd-re, akkor tud arról bootolni a gép?

Előre is köszönöm!

2012. márc. 13. 08:46
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Jól van akkor megpróbálom azt, mert ez a helyreállító lefutott és "legnagyobb meglepetésemre" a ... nem tudta kijavítani a problémát :D

Szokásos windows duma.

2012. márc. 14. 19:02
 12/15 A kérdező kommentje:

Megőrülök... :D

Az a mini pe winfos se tölt be. Bejön a logója és ennyi, megáll az egész.

Van még valami ezen a lemezen amivel lementhetem a fájlokat?

Bár úgyse fog menni. Már legszívesebben földhöz vágnám. :D

2012. márc. 14. 20:58
 13/15 A kérdező kommentje:

Nem bír betölteni semmit sem. Hiren's nél pl nem talál egy csomó dolgot. Itt egy kép róla.

[link]

2012. márc. 14. 21:24
 14/15 A kérdező kommentje:

Kaptam egy (mint utólag kiderült tökéletes) ötletet privátban!

A program neve:

ENU Shadow Protect

Csak ajánlani tudom! Nálam minden csődöt mondott, de ezzel sikerült külső HDD-re menteni az adatokat. Remélem a telepítéssel már nem lesz sok gondom :D

Ezúton is köszönöm a segítséget mindenkinek!

2012. márc. 15. 11:41
 15/15 anonim ***** válasza:
StorageCraft ShadowProtect: [link]
2012. márc. 15. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!