Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyiket laptop nekem a legjobb?

Melyiket laptop nekem a legjobb?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok.Nem munkára, csak saját részre szeretnék venni egy laptopot.Nagy dolgokat nem szeretnék csinálni vele, csak internet, msn, egy-két játék, film nézés:) Elég sokat utazgatunk, könnyen hordozható kéne. Először is milyen márkát javasolnátok? Mekkora méret? stb. ( max 100-120 ezer )

előre is köszi :$ :)

2009. jún. 10. 21:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Számítógépeket szoktam javítani (egy informatikai cégnél dolgozom) és időnként kerül hozzám egy-egy laptop is. Igazából egyik se nagyon fogott még eddig meg, pedig tényleg volt már szinte mindenféle a kezem alatt, egyet kivéve. A legutóbb egy Dell márkájú laptop került hozzám és meglepően jó kis gép volt. Nem vagyok egy "laptop hívő", de még az én fejemben is megfordult, hogy egy ilyenre még én is beruháznék. Meglepően csendes és gyors volt. Nem volt túlcsicsázva, ami látszott rajta az biztosan és jól működött, a driver támogatása is meglepően jó volt, szép képernyője volt és teljesen el is felejtettem, hogy laptoppal bajlódom. Nekem nagyon bejött. Amúgy általában a xerox, hp, asus márkák is jók...
2009. jún. 10. 21:38
 2/6 anonim ***** válasza:

én esetleg az ACER gépeit tudom ajánlani, több ismerősöm is olyat használ. Az asus az van amelyik jó, van amelyik nem.

Az MSI gépei is nagyon jók, bár azok drágábbak!

2009. jún. 10. 21:58
 3/6 anonim ***** válasza:
konkrétan milyen játék menjen rajta?
2009. jún. 11. 07:21
 4/6 anonim válasza:

100-120 ezres kategóriában amit tudsz venni at fujitsu-siemens(én nem ajánlom), acer, ha mákod van találsz msi-t vagy asus-t. Viszont dell meg hp az olyan 140-150 körül kezdődik, és ez általában az alja kategória ennél a két márkánál

szerintem msi vagy asus a nyerő választás

2009. jún. 11. 11:59
 5/6 A kérdező kommentje:

hát pl need for speed:D én pont egy lenovo-t néztem ki. elég kicsi, ami ugy jó, de cd, dvd nem megy bele:S a kicsik hátránya.

és akkor főleg asus-t mondtatok. köszi szépen:)

2009. jún. 11. 15:48
 6/6 A kérdező kommentje:
ez kimaradt: asus-t, acer-t, msi-t és dell-t..
2009. jún. 11. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!