Melyiket laptop nekem a legjobb?
16 éves lány vagyok.Nem munkára, csak saját részre szeretnék venni egy laptopot.Nagy dolgokat nem szeretnék csinálni vele, csak internet, msn, egy-két játék, film nézés:) Elég sokat utazgatunk, könnyen hordozható kéne. Először is milyen márkát javasolnátok? Mekkora méret? stb. ( max 100-120 ezer )
előre is köszi :$ :)
én esetleg az ACER gépeit tudom ajánlani, több ismerősöm is olyat használ. Az asus az van amelyik jó, van amelyik nem.
Az MSI gépei is nagyon jók, bár azok drágábbak!
100-120 ezres kategóriában amit tudsz venni at fujitsu-siemens(én nem ajánlom), acer, ha mákod van találsz msi-t vagy asus-t. Viszont dell meg hp az olyan 140-150 körül kezdődik, és ez általában az alja kategória ennél a két márkánál
szerintem msi vagy asus a nyerő választás
hát pl need for speed:D én pont egy lenovo-t néztem ki. elég kicsi, ami ugy jó, de cd, dvd nem megy bele:S a kicsik hátránya.
és akkor főleg asus-t mondtatok. köszi szépen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!