Mitől akadhat egy sima játék?
Nos egy Asrockos alaplapom van 2.2GHzes Inteles procival, 1GB Ram, alaplapi kicsi videokártya.
Nemrég tettem bele egy Geforce fx 5200(124mbos) vga-t + megpróbáltam új op rendszerrel windows 7-el de a teljesítmény ugyanaz.. :( (és persze formáztam előtte az egész C-t)
Warcraft 3 példul ami botokkal vagy online ha többen vagyunk laggol annyira h játékélmény 0 kb : /
Pedig minden megvan hozzá hogy akadás nélkül fusson.. (elvileg)
Procira gyanakszom.. úgy csinál mintha nem tudná időben feldolgozni az adatokat ergo lassan dolgozza fel.
-Fullon portalanítva a gépház / proci hűtőház
2 foglalat van a gépbe ezekbe tudok venni 1-1GB Ramot a mostani 512esek helyett.. ez segítene?
elég fasza hűtőháza van procival tudok kezdeni valamit?Overlock?
szerintem integrált procim van ha most nem mondtam hülyeséget, és az alaplap: ASROCK P4i65g
simán 2GB Ram nem lenne jó? Másik meg hogy procit hova tudnék rakni mégegyet? egyetlen agp csatlakozó van abba raktam videokártyát.. KÖSZI! :)
Régebbi játékokak youtube videót tudjak nézni ( kicsi felbontás ok..)
2db Pci --> 512/512
1db AGP-> vidi kártya
és nincs több csatlakozó, tudtommal új procihoz kéne még csatlakozó nem? : /
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!