Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Notebookba GTXes Nvidiak...

Rúgka pál kérdése:

Notebookba GTXes Nvidiak annyira jobbak lennének sima GT-s társaiknál hogy kb +70-100at ráfizessen az ember? Több lejjebb

Figyelt kérdés
Most vennék notebookot játszani is szeretnék majd rajta... gondba vagyok mivel gtxes kártyás notebookok kb 350nél vannak a sima GT-sek pedig 250 környéke megéri a gtxre annyit költeni ??? vagy elég még egy darabig a sima GT 520-555 ????
2012. febr. 17. 00:32
 1/4 Berti_92 ***** válasza:
Hú, hát ez attól függ... Egy gt520m -mel nem húzod ki több évig, de egy 540m, vagy 555m-mel már simán! És nem drágább 70-100e forinttal az gtx-es verzió, maga a laptop drágább, biztos a többi összetevője miatt... De teljesen jó pl az AMD-nek a 6650M-je, ami hajszálhíjján-majdnem tökugyanaz mint az 540m... De ha adsz konkrét laptopot vagy linket, többet tudok mondani :D
2012. febr. 17. 22:16
 2/4 A kérdező kommentje:

[link]

ez lenne amugy az

2012. febr. 22. 21:10
 3/4 Berti_92 ***** válasza:
Hát ez marha drága... Sztem ez nem éri meg, mert "csak" egy 540 es laptop nem ér meg 200nál többet... Csak azért mert samsung... Ugyanezt a specifikációt az MSI vagy a Packard Bell nem 265ért hanem 180ért adja...:D Bár az tény, hogy marhaszépen néz ki :D
2012. febr. 26. 14:56
 4/4 Berti_92 ***** válasza:

Na tessék, itt egy rahedli olcsóbb laptop :D vagy 6650m, vagy 540m-mel felszerelve (a kettő majdnem tökgyanaz)

A proci meg amugy sem számit valami sokat, igy i3-as ugyanannyit ér mint egy i7-es vagy egy phenomII x4 :D

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

van pár ugyanolyan, csak más színű, vagy más hddvel rendelkeznek :D

Mellesleg az utolsó laptop az enyém, csak én vettem bele +4GB RAMot, ami 6e FT :D

2012. febr. 26. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!