Ha véletlen kitörli az ember a procizsírt (a hűtő és a proci közül) akkor mi lesz? Esetleg "sima" zsírt is lehet odarakni? Ha nem akkor hol lehet olyat kapni?
Figyelt kérdés
2011. jan. 17. 13:31
1/8 Panda Péter válasza:
ha nincsen hűtőzsír (vagy ahogy a szakmában hívják, hővezető paszta) a proci kupak és a hűtő között, az nagyon nem jó, akár károsodás is lehet. lehetséges mindenféle házkörüli anyaggal pótolni a pasztát, de én azt mondom, inkább vegyél párszáz forintért pc-boltban.
2/8 anonim válasza:
Hogyan lehet azt véletlenül kitörölni? :D:D
Mindenesetre, nem, sima zsír nem jó. Az a lényeg, hogy a hővezető paszta minél jobb hővezető tulajdonságokkal bírjon. A gépi zsír szigetel, tehát erre nem jó megoldás. Mindenképp hővezető paszta kell, amit számtech boltokban 1-2 ezresért megtalálsz.
3/8 anonim válasza:
Akkor melegedni fog a proci, mert rosszabb lesz a hőelvezetés. Namost sima disznózsírt vicces lenne odarakni, mert simán megolvasztja a proci hője, és csöpögni fog mindenre, ami őszintén szólva nem tudom mit okozna... Bármely PC boltban lehet kapni pasztát.
4/8 anonim válasza:
Ja igen, azt hozzátenném, hogy 1-2 ezerért nagyon jó minőségűeket, és sokat lehet kapni. Egy kevés átlagost, már párszáz forintért is, ahogy az előző írta.
5/8 anonim válasza:
6/8 anonim válasza:
Baromság!
A mellettem levő AMD Phenom X3 már 2 éve megy zsír nélkül.
Ráadásul elég ritkán látok hűtőzsirral ellátott procikat.
7/8 anonim válasza:
"A mellettem levő AMD Phenom X3 már 2 éve megy zsír nélkül. "
Ha gyári hűtő van rajta, azon alapból van "zsír".
8/8 anonim válasza:
Nem gyári hűtős, hanem még a régebbi Athlon X2-s.
Arról pedig eltávolítottam miután a proci tönkrement egy túláram miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!