Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Netezni ez a gép jó?

Netezni ez a gép jó?

Figyelt kérdés

Csak netezni és zenét hallgatni akarok, semmi más, se játék, se semmi!

vélemény?

[link]

2012. márc. 9. 22:19
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"Enyit szerintem a sok hü lyéről!!!!"

Elejétől végéig nonszensz marhaság az egész kommented, írni magyarul nem tudsz, témáról fingod sincs, okoskodásból vagy egyedül jeles, de abból meg minek. Ennyit szerintem az egyetlenegy hülyéről az egész kérdés alatt, vagyis rólad.

2012. márc. 13. 19:04
 22/24 anonim ***** válasza:

Köszönöm irigységedet:)

és valóban több éves tapasztalatom a témában semmit mondó bäromság. be kell látnom igazad!

én is most fogok fenni egy I7-es csúcskonfigot mert állandóan lefagy a nettől a mai. a videókról ne is beszéljünk:) szánalom......

2012. márc. 13. 19:28
 23/24 anonim ***** válasza:

Mi a csudától fagy le a videókkal egy gép? Drivert kell frissiteni, Adobe Flash Playereket kel időnként cserélni, kevés a memória, Ccleanert le kell időnként futtatni. Ja és nem árt megbízható védelmet és tűzfalat telepíteni, sőt a Windows frissitéseket is kell.

Pentium4-esek nem voltak rosszak, de az idő eljárt felettük.

2012. márc. 14. 00:36
 24/24 anonim ***** válasza:

Az idő minden felett eljár. nem ez a kérdés, hanem h jó e!!

És ahogy te is irtad jó!!!

Az h a windows valakinél összeomlik!? hát igen azért kéne rendben tartani!! A sok windows fikázónak meg azt üzenem h a Win7-is összeomlik:) csak sokkal szarabb amikor az fog neki összeomlani! elösször meg kéne tanulni a rendszert egészségesen fenntartani aztán magyarázni h mi miért akad:)

2012. márc. 16. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!