Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Netezni ez a gép jó?

Netezni ez a gép jó?

Figyelt kérdés

Csak netezni és zenét hallgatni akarok, semmi más, se játék, se semmi!

vélemény?

[link]

2012. márc. 9. 22:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
2012. márc. 12. 20:41
 12/24 anonim ***** válasza:
Már megint a hülyeséget ajánlgatják itt!! a gépfüggők, ez a gép amit te elösször linkeltél tökéletesen jó netezésre és zenehallgatásra is. filmnézésre, stb.! nem kell neked semmi extra dolog bele.
2012. márc. 12. 21:23
 13/24 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2012. márc. 12. 21:24
 14/24 anonim ***** válasza:
Nincs mit. Amúgy az hülyeség, hogy youtube videótól kifekszik a gép!! ez a világ legnagyobb baromsága meg h megszűnik az xp!!:) Xp-t már rég nem kapni boltban mégis van!!:) Ja persze h kifekszik a videótól ha Win7-et rak rá valaki. Amúgy jó kis gép nekem is ilyenem volt. egy nvidia kártyával nekem semmi bajom nem volt vele játszani is tudtam rajta régebbi játékokkal. Felesleges pénzkidobás lenne neked egy 2 magos gép. amiket itt ajánlgattak, a nagyokosok. Mert persze a mozzilának is minimum dual core kell úristen száljatok már le a földre létszives. Nem játszani akar. csak netezni!!!
2012. márc. 12. 21:28
 15/24 anonim ***** válasza:

[link]

Itt a válaszod bőven elviszi az xp-t és még a netet valamint a média playert is egyszerre!!! tuti mert nekem is elvitte simán!! nem lessz lassabb a netezés meg ilyenek. ugyanis, nem a processzor határozza meg a net sebességét, :) Azért a Cclean-t futtast minden netezés után nagyon hasznos progi!! és nem lassul be a géped tőle valamint nem lessz teli szeméttel.

[link]

2012. márc. 12. 21:36
 16/24 anonim ***** válasza:
Most nem azért, de egy relatív új kétmagos processzor is megdöglik a h264 kódolástól, amit a youtube jó ideje használ, mindezt úgy, hogy még esetleg hardveres gyorsítást is tud a vga. A fenti konfig meg se nem relatíve új, se nem tud hardveres gyorsítást. De említhetnék akármilyen flash tartalmat akár, annak a tíz éves gépnek esélye sincs.
2012. márc. 12. 21:37
 17/24 anonim ***** válasza:
10 éves IBM notebookon kiváló a Flash, na de nem Windows az operációs rendszer, hanem Linux. Gyors rajta 256 MB-vel. A Pentium4 nagyon elavult, nem sokáig fogod tudni használni, hardveres hibái biztosan hamar jelentkeznek majd. Sokba fog kerülni a javítás, nem éri meg.
2012. márc. 13. 00:13
 18/24 anonim ***** válasza:
Tegnap 21 37: két magú procis gépnek (Intel alaplap és proci) a világon semmi gondja a youtube gyorsítással, pedig már lassan négy éves. PC-je válogatja, melyik mennyit bír. Kézzel összerakott asztali gép.
2012. márc. 13. 00:17
 19/24 anonim ***** válasza:

Te úr isten!!! Bäszki egy két magos proci már játékra meg 3D tervezésre jó!! Majd biztos egy szaros youtub-video akad rajta! hagyjad már magad..... nekem 2003-óta van egy p4-esem, ami most 1,7-ről 2,6 ghz-esre nőtte ki magát! egyik barátom használja szintén netezik rajta. és baromi érdekes semmi gondja nincs neki se vele!! Nem tudom honnan szedtek ekkora b@romságokat!!

Az meg h drága az alkatrész hozzá??? ez most komoly processzort már 500ft-ért lehet kapni memóriát egy ezrestől stb nem drága egyáltalán nézz már körül a piacon.

Ja és xp az op rendszere!!!

nekem van egy 3,4Ghz-es HT-s pentium 4-esem 2 gb ram meg 256-os nvidia.

egyszerű sima alap gép! netezni tudok vele több ablakot is meg lehet nyitni. nem kell érte elindittanom a 4 magos gépem!! (igen van egy négy magos gépem is !!) és képzeld ez az őskövület ahogy mondanátok viszi a youtub-ot is a világ legnagyobb gépigényű programját!! szerintetek legalábbis az!

Ne tukmáljátok rá a bäromságot szegény gyerekre. hanem öszinte reális választ adjatok neki!!

Én a 3,4-esen megy a torrent, meg a média player, kicsomagolok, és nyitva több ablak akkor is meg lehet nézni netem amit akarok minden gond nélkül. és youtub videot is tudok nézni csak le kell álítanom a zenét mplayerben. de kilépni nem kell!!!

Enyit szerintem a sok hü lyéről!!!!

2012. márc. 13. 08:17
 20/24 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen mindenkinek!

Anyámnak kell hogy napi 3-4 órát böngésszen, youtube, origo, maximum honfoglaló...

erre szerintem se kell olyan komoly gép, csak nem voltam benn biztos hogy arra elég jó-e.

:)

2012. márc. 13. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!