Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Attól hogy nincs a gépben...

Attól hogy nincs a gépben RAM, még a biosba be lehetne lépni?

Figyelt kérdés
Ram és billentyűzetem nincs még a géphez, de amikor dvi-n keresztül a monitorhoz kötöm azt írja hogy nincs összekötve és power saver mode-ba kapcsol egyből.
2012. márc. 5. 19:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem, RAM nélkül nem indul el!
2012. márc. 5. 20:00
 2/7 anonim ***** válasza:

még ha be is lehetne hozni a bios setupot, mivel, ha nincs billentyűzet? és minek is?

a montitorról meg annyit, hogy bekapcsolod a gépet, vársz egy kicsit, és elvileg pár másodperc múlva bejön a kép. ha nem, akkor az gáz

2012. márc. 5. 20:05
 3/7 anonim ***** válasza:
billentyűzet nehéz lesz:D kivétel persze ha érintős monitorod van :D
2012. márc. 5. 20:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha már be van kapcsolva a System Bios Cacheable, akkor nem. De egy egyszerű kérdés: mi a fenének kell bekapcsolni RAM és bill. nélkül a gépet??? Mi van a Bios-ban ami annyira fontos???
2012. márc. 6. 08:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Semmi, es nem a bios a lenyeg hanem hogy mukodik-e a gepem jelenlegi allapotaban vagy nem. Bekapcsol, de a monitor semmit nem mutat csak annyit ir hogy nincs osszekotve a geppel. Ezek szerint (remelhetoleg) a memoriat hianyolja es azert nem megy.
2012. márc. 6. 15:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Kérj kölcsön egy RAM-ot. Ha bekapcsol, akk mükszik...
2012. márc. 6. 20:12
 7/7 anonim ***** válasza:
szóval: nekem az N560GTX-Ti HAWK kártyámhoz volt eredetileg egy DVI>D-SUB átalakító, amit használtam is, és a gép kikapcsolt állapotában is "látta" a monitor, hogy csatlakoztatva van. aztán az eltűnt, és nemrég vettem helyette valami olcsó Gembird átalakítót, ami még ugyanúgy is néz ki (de belül gondolom valami máshogy van összekötve, vagy mi. kikísérleteztem: ha a 10-es tű a 4-essel, vagy a csatlakozót körülvevő érintkezővel bezár egy áramkört, akkor tűnik el a monitoron a felirat), és amíg nem jelenik meg a BIOS logo, addig azt írja, hogy check the signal cable (ha veled is ez van, akkor ram nélkül továbbra is ezt írja a monitor)
2012. márc. 6. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!