Hogyan húzzam a procimat, ha a biosba nem tudom? (lent)
Hülyeséget ír az első. Athlon X2-t elég jól lehet kínozni, inkább az alaplap szab ennek határt, mert a hypertransport előbb elszáll, mint a CPU.
Próbálgasd nyugodtan, legalább gyűjtesz némi tapasztalatot.
Előző vagyok.
Csak azér nem adtam rá több mhz-t mert nem akartam uj hütést,de szerintem többet is birt volna.
"de sok ilyen nagyokos pancser hozza be hozzánk a gépét hogy megállt mikor húzni próbálta"
Igen, mert a hozzátok hasonló "szakemberek" szar tápokkal meg asrock alaplapokkal, meg efféle szemetekkel rakják össze a gépet a tudatlan klienseknek, és amiatt állnak le. Mert azt olvassátok a magyar "szak"-oldalakon, hogy jó az úgy...
Ha az alaplap bírja, maga a proci akár +1GHz-et is elviselhet, akár még feszültségemelés nélkül is, de a felét egészen biztosan.
Az amd overdrive aszthiszem vga-hoz van,nem pedig procihoz.
Az én x2 3800-asom 47 fokos is volt,és olyan is előfordult,hogy 3 napig is egyfolytába ment a gép.
"Az amd overdrive aszthiszem vga-hoz van,nem pedig procihoz."
Kevered a CCC-be épített Overdrive-val.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!