A jövőbeli VGA-k közül szerintetek melyik lesz erősebb? Az AMD 7990 vagy az Nvidia GTX 680?
Figyelt kérdés
2012. márc. 3. 20:45
1/8 Tomi Bá válasza:
Én szerintem a HD7990 erősebb lesz.;)
2/8 anonim válasza:
Szerintem is erősebb lesz a 7990
4/8 A kérdező kommentje:
jha, én is így gondolom. AMD forever!
2012. márc. 3. 21:01
6/8 Panda Péter válasza:
GTX 600-ból még egy darab sincs a piacon. majd beszélgessünk, ha már legalább pletykákat lehet hallani a teljesítményről.
ez amúgy is hülye összehasonlítás, mert az előző generáció számozása alapján a 7990 két GPU-s, a 680 szimpla GPU-s kártya lenne.
7/8 anonim válasza:
Igen igaz a GTX680 csak 1 gpu-s lessz
8/8 anonim válasza:
Ahogy Panda írta az eddigi tendencia alapján a GTX680 egy GPU-s lesz, míg a HD7990 kettő(ez nem tendencia már ha nem 100%). Szóval így az összehasonlítás értelmetlen, inkább a HD7970-el kéne, az meg megint külön dolog hogy szart se tudunk a GK100-ról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!