Tudnátok segíteni (FONTOS)?
Figyelt kérdés
Az van, hogy van egy külső winchester-em(FreeAgent GoFlex 500gb) és sok fontos adatom van rajta, de ma amikor bedugtam a laptopomba azt irta, hogy "A meghajtóban (I:) található lemez használata előtt formázni kell."Ha total commander-bol probalom megnyitni akkor azt írja, hogy Nincs ilyen meghajtó.
Ugye meg lehet valahogy oldani ezt? :S
2012. márc. 3. 10:43
1/4 A kérdező kommentje:
Lehet ez vmi vírus? Mert kb 2-3 hónapja az egyik flash-em pont így halt meg,hogy azt kérte a rendszer, hogy formázzam,mert vmi probléma lépett fel, és mikor ráklikkeltem a total commanderben azt irta hogy nincs ilyen meghajtó.
2012. márc. 3. 10:47
2/4 lindmayer válasza:
nekem is volt ugyanilyen problémám
nálam a megoldás így nézett ki:
1 letöltöttem egy linux live cd-t(ubuntu)
2 letöltöttem és telepítettem ezt a segédprogramot: [link]
3 egy pendrájvra rátettem a linuxot
4 bootoltam a pendrájvról
5 és linux alól látta az egész merevlemez tartalmát: ami kellett azt átmásoltam, és utána már jöhet az újra formázás
3/4 A kérdező kommentje:
Ok, ezt megpróbálom.
2012. márc. 3. 10:54
4/4 A kérdező kommentje:
Ezer hála a tanácsért, müködik. :D
2012. márc. 3. 12:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!