Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért lassú a gépem (többi lent)?

Miért lassú a gépem (többi lent)?

Figyelt kérdés

Állandóan ki akar fagyni ha online vagyok nem akarja beolvasni a lemezeket állandóan ki akar fagyni. A böngészők állandóan hibajelentéseznek és leállnak. De ha kihuzom netkábelt akkor semmi baja GTA4, Crysis 2, NFS Pro street, Split Secound hasonlók gond nélkül futnak. De ha nethez van kapcsolva akkor lassabb mint a régi pentium 2 es gépem.

A Hardwerekkel semmi baj azokat megnéztem de ezzel nem tudok mit kezdeni vagy valamelyik program csinálhatja? esetleg az autómatikus frissítés miatt lehet?

2012. márc. 2. 16:41
 1/6 anonim ***** válasza:
vírus?
2012. márc. 2. 16:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy zombi a géped, és ezerszám küldi a leveleket.
2012. márc. 2. 16:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Op rendszert telepítsd újra.
2012. márc. 2. 16:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Az alaplaphoz való driverek hiányoznak, vagyis nincs rendesen telepítve a LAN-, IDE-, vaqgy egyéb híd.

Az alaplap gyártójának a honlapjáról letöltheted a drivereket. Ha felraksz egy EVEREST Home Edition-t, az alaplap tulajdonságainál a linket is kirakja!

2012. márc. 2. 16:53
 5/6 A kérdező kommentje:
[link] valószínűleg ezt kaphattam el... leválasztottam a gépet a hálózatról és formattáltam mindkét merevlemezt de a másik gépen is rajta van... azt meg majd holnap....
2012. márc. 2. 20:43
 6/6 A kérdező kommentje:
sikerült ahogy ujratettem mindkét gépet azóta semmi baj nincs nem lassú nagyon jó... mint ujkorában.... és a selytésem bizonyos lett tényleg azt kaptam el... pár hetes vírus és már beszoptam... :/
2012. márc. 15. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!