Ez a legideálisabb notebook igényeimhez?
Segítségeteket szeretném kérni notebook kiválasztásával kapcsolatban. Maximum 160.000 ezer forintom lenne a gépre. Igényeim: Irodai felhasználás, internet, fontos a multimédia, a kikapcsolódás tehát filmnézés zenehallgatás illetve a lehetőségekhez képest legjobb játéklehetőség,( alkalomszerű) akár mai játékok is közepesen futva. Olyan gépet szeretnék kihozni ami a minimum szinten hozza ma is, és ég talán egy két év múlva is megállja a helyét. Ezeken kivűl adobe programokat is használok.
Tudom ez igen szűkös keret, de ez van, ebből szeretném kihozni a maximumot. Pillanatnyilag messze ez a gép vezet nálam: Asus K53TK Game Edition 3.0
Alternatívaként szóba került a Hp G6-1222EH notebookja de teljesítményét tekintve messze elmarad az előbbitől és csak 10.000 Ft-al kerül kevesebbe.
Már többen mondták hogy nem érdemes Asus-t venni inkább Dell, Hp, Toshiba.. nem tudom.. tudását a pénztárcámat és az igényeimet nézve ez az Asus gép tűnik a legideálisabbnak.
Néztem még egy Toshiba gépet is de az meghaladja az árkategóriámat( Toshiba L750K-16k) és ahogy néztem tudásában az sem múlja felül, a videókártya valamivel gyengébb a proci is... de ennek ellenére többe kerül vagy 30.0000 forinttal.
Nagyon szépen köszönöm a véleményeket és a tanácsokat a jelenleg az Asus K53TK mellett teszem le a voksom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!