Szerintetek ez a notebook már alkalmas játékra?
Alkalmi játszás lenne, a mai játékok zöme közepes felbontáson futnának e, és a legújabbak egy része esetleg alacsony felbontáson? Magyarul lehet már ezzel játszogatni? :)
Köszönöm!
Köszönöm szépen a válaszokat, azóta találtam egy másik gépet, csak tízezerrel kerül többe és magasan veri mindenbe.. Úgyhogy azt hiszem arra gyúrok rá. :)
kicsit elemzem a 2 laptop teljesítményét, ha nem haragszol meg érte! :D. nos az Asus ban több a ram,:1Pont, de kevesebb a HDD mérete. a HP 2x akkora vinyót tett bele:1 pont a HP nak. Abból a + 10ezerből rakathatsz a HP ba +2 giga ramot, 6 gigát úgy sem tudsz kihasználni, szóval a 8 felesleges egy laptopra. a HP ban ugyan kicsit gyengébb a Videókártya, de 2 magos! 1 pont. (azért van ott a G2 a nevében)ATI Crossfire ről van szó, szóval gyorsabb mint a 7670 es, ami egy 6670-es. csak az AMD-s bácsiknak szokásuk átnevezgetni a termékeiket! :) (csak hogy drágábban eltudják sózni, teljesítményben még a asztali gépes fajta is egy szinten van). szval 2-1 re vezet a HP! :)
A HP jobb Ár/Érték arányú sokkal, mint az ASUS.
Hangsúlyozom ez csak az én véleményem! De én a HP-t venném a helyedben! :)
Előző voltam.
Köszönöm szépen a tanácsokat még erősen gondolkozom.. nem kapkodom meg egyébként sincs még meg a teljes pénz még van időm átgondolni...
Igazából ami döntő lenne jelen esetben a játék kérdése. Hogy a kettő közül melyik az erősebb ilyen téren. Én nem igazán értek a gépekhez csak alapszinten, a videokártya alapján ítélkeztem leginkább úgy tűnt abban mindenképp jobb az asus de akkor ez sem egyértelmű..
Ahogy néztem a videokártya teszteket rendre az jött ki hogy a 7670 jobb teljesítményre képes de világos fontosak az egyéb tényezők is. Én azt hallottam, hogy játék szempontjából a 2gb már teljesen elegendő az újakhoz is, 4gb igazából akkor hasznos ha több progit is akarunk zökkenőmentesen egymás mellett futtatni.
Összességében ha jól értem ez a HP gép jobb teljesítményt tudna nyújtani játék tekintetében? Mert ahogy a teszteket néztem az Asuson egy Mass effect 3 is high-on elfut míg a hp-n elvileg low. Ugyanez az Elder Scrolls V-re nagyjából.. akkor ez nem igaz?
Épp múltkor láttam egy videót youtube-n egy forma egy olyan radionnal tolta high beállításon az Elder Scrolls V-öt amin elvileg esélytelennek kéne lennie...
Hogy is van ez? :)))
Még gondolkodom de nagyon köszönöm a segítséget!
Mert ha a játékok terén hasonló teljesítményre képes akkor egyértelműen a hp nyerne.. Hiszen az asusban a 8gb ram mellé (ami felesleges) csak 320Gb tárhelyet kapunk, míg a Hpnál a 4Gb mellé 640Gb tárhely párosul..
CSak azt hittem az asus sokkal nagyobb teljesítményre képes a játékok terén és még az új játékokkal is simán elboldogul.. eddig úgy gondoltam a hp-nál erre nincs esély, max minimálon egy két új..
Így a jövőt tekintve gondolkoztam az asusban, max később veszek külső merevlemezt ha lesz rá della..
De ha kiderül, hogy a hp hasonló teljesítményre képes a játékok terén és az is boldogul az újakkal, egyértelműen azt választom.. nem számoltam az össztényezőkkel kizárólag a videokártyák alapján vélekedtem mint mondtam nem vagyok hozzáértő :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!