Szerintetek ez a notebook már alkalmas játékra?
Alkalmi játszás lenne, a mai játékok zöme közepes felbontáson futnának e, és a legújabbak egy része esetleg alacsony felbontáson? Magyarul lehet már ezzel játszogatni? :)
Köszönöm!
Köszönöm szépen a nagyon részletes választ! :))
igen azt hiszem megértettem a lényeget, így az összképet nézve és a 2 magos videókártyát, játékok tekintetében ugyanazt a szintet tudja hozni mint az asus sőt még akár rá is verhet. Hiába az erősebb videokártya abban papíron a proci miatt elveszíti az előnyét és a hp két magos volta kiegyenlíti a számlát csak szimplán a videokártyát tekintve is.
Most azt próbálom majd kideríteni hogy pontosabban mire gépes ez a Hp masina a játékok terén, hogy boldogulhat az új játékokkal. Mert ha jól értettem az asus-nál az előny csak látszat volt ezen a téren, jó köntösbe csomagolták a hiányosságokat..
A notebookcheck-nek nem igazán hiszek, mert csak videokártyák alapján hasonlít össze. Tehát nem feltétlenül a valóságot tükrözi..
Igen még lehet lesz árleszállítás addig míg össze jön a pénz ki tudja.
Korábban kinéztem egy Toshiba gépet is, az picit drágább erről van szó: [link]
Ez egy kategóriával drágább mint a kinézett HP- gép eggyel újabb proci és videokártya.. árban sajnos ez + 30.000 forint körülbelül ami soknak tűnik most..és így is lejjebb vitték nemrég..
Szerinted mekkora különbség lehet a Hp gép és ez a Toshiba között játékok tekintetében?
Még egyszer nagyon köszönöm hogy segítesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!