Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek ez a notebook már...

Szerintetek ez a notebook már alkalmas játékra?

Figyelt kérdés

[link]

Alkalmi játszás lenne, a mai játékok zöme közepes felbontáson futnának e, és a legújabbak egy része esetleg alacsony felbontáson? Magyarul lehet már ezzel játszogatni? :)

Köszönöm!

2012. márc. 2. 01:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
nem mindegy, hogy asztali gépbe való ugyan olyan, vagy laptop verziós kártyáról van szó. a hp ben az a 2 GPU-s videó kártya elég komoly cucc, és a HP sokkal megbízhatóbb, minőségibb márka, mint az ASUS. igen 4 giga is elég, azért írtam hogy abból a 10esből vehetsz bele +2őt mert 6gigáig lehet bővíteni a HP-t ha esetleg szükséged lenne sok ram-ra. játékoknál a processzor sebessége is nagyban közre játszik, hogy mennyire lesz élvezhető a játék (ugyan úgy fontos mint a videókártya) főleg egy laptop esetében. a HP jobb procival bír. gyorsabb mivel 2MB a gyorsító tára. de még hátha lesz jobb ajánlat amire összegyűlik a pénz rá! :) én a jelen esetet ábrázoltam. Jelen esetben a HP a nyerő, a tárhely miatt és a 2 magos videó chip miatt ( a 2 magos azt jelenti hogy 2 darab ugyan olyan videókártya van "összedrótozva". tehát egy darab tőle újabb kártyától is erősebb. youtube nem profik által készített tesztekre nem nagyon lehet építkezni... amúgy a laptop mellé majd vegyél egy USB-s hűtő tálcát, jól is mutat rajta a masina, na meg szereti ha jó hűvösben dolgozhat! :) az ilyen erősebb gépek(nem csak ezek) szeretnek nagyon fűteni.
2012. márc. 3. 18:12
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a nagyon részletes választ! :))

igen azt hiszem megértettem a lényeget, így az összképet nézve és a 2 magos videókártyát, játékok tekintetében ugyanazt a szintet tudja hozni mint az asus sőt még akár rá is verhet. Hiába az erősebb videokártya abban papíron a proci miatt elveszíti az előnyét és a hp két magos volta kiegyenlíti a számlát csak szimplán a videokártyát tekintve is.

Most azt próbálom majd kideríteni hogy pontosabban mire gépes ez a Hp masina a játékok terén, hogy boldogulhat az új játékokkal. Mert ha jól értettem az asus-nál az előny csak látszat volt ezen a téren, jó köntösbe csomagolták a hiányosságokat..

A notebookcheck-nek nem igazán hiszek, mert csak videokártyák alapján hasonlít össze. Tehát nem feltétlenül a valóságot tükrözi..

Igen még lehet lesz árleszállítás addig míg össze jön a pénz ki tudja.

Korábban kinéztem egy Toshiba gépet is, az picit drágább erről van szó: [link]

Ez egy kategóriával drágább mint a kinézett HP- gép eggyel újabb proci és videokártya.. árban sajnos ez + 30.000 forint körülbelül ami soknak tűnik most..és így is lejjebb vitték nemrég..

Szerinted mekkora különbség lehet a Hp gép és ez a Toshiba között játékok tekintetében?

Még egyszer nagyon köszönöm hogy segítesz!

2012. márc. 3. 18:47
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát ez már jóval erősebb mint a HP masina. a videokártya is, a proci meg főleg. 2mb gyorsító helyett 4 van benne. nem kis különbséget jelent ez a számítási sebességében (nem hiába van például a szerver processzoroknak 12 mega gyorsítótára :)) ) . ha nem túl sürgős a laptop. akkor várnék vele a helyedben amíg lesz rá pénz. ez a toshiba cucc elég komolynak látszik, csak a tartósságát nem tudom biztosra mondani milyen. toshiba cuccom bevallom még nem volt :) de jókat mondanak róluk. lehet amire meglesz a pént megkapod +10 ezer forint ráfordítással is. ha majd kezedben lesz a KP nézz szét jól a laptop piacon :) lehet, hogy találsz még jobbat is ugyan annyi, vagy kicsit több pénzért. és azért nem mindegy, szerintem :D
2012. márc. 3. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!