Mi baja lehet a laptopnak?
Sziasztok!
Acer eMachines 525-ös gépem van. 2 hete rendetlenkedett kicsit, mindig lefagyott a Mozilla, felraktam a Chrome-ot, de rá 2 napra az is mindig lefagyott. Újraraktam a Win 7et, jó lett. Pár nappal ezelőtt benyomtam a gépet, bejött a Windows, majd 2 kattintás után lefagyott az egész, de annyira h a kikapcsoló gombot is 1 percig kellett nyüstölnöm h kikapcsoljon a gép. Utána újra bekapcsoltam, és már a Win se jött be, csak fekete képernyő. Szal még a gép indításnál a logó sem. Ezután már a power gomb sem segített, nem reagált semmit. Ki kellett szednem az akksit, és utána jó lett.
Azóta rendesen működik általában, de néha ugyanúgy előjön ez a hiba. Vírus nincs rajt, szinte csak alap programok vannak rajt. Egyszerűen nem értem. Most is tökéletesen megy, de tegnap este megint játszotta ezt a lefagyás, meg újraindításnál fekete képernyő dolgot. Volt már h 5-6x kellett újraindítanom.
Esetleg tudnátok segíteni, h mi lehet a baja? Ha netán meglehetne csinálni itthon is, akkor nem vinném feltétlen szervízbe. 1 éves a gép amúgy.
Vidd be, egy próbát megér :) op rendszer miatt nem vesztheti el a garanciát.. az hülyeség szerintem. ha megbontod akkor vész el csak. (legalábbis eddig csak olyat láttam, pedig nem egy laptopom,gépem volt már). ha még sem garis már akkor meg szétszeded otthon, leszeded óvatosan a proci hűtőjét. kitakarítod. meg esetleg újra hűtőpasztázod. ha az sem fogja megoldani a problémát akkor valami nagyobb baja van (sokba fog kerülni).
első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!