Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit tegyek? Balta, vagy még...

Mit tegyek? Balta, vagy még menthető?

Figyelt kérdés
Újra akarom rakni a gépet de a cd írót nem ismeri fel a gép, leformatálni meg nem merem mert akkor nem tudom hogy telepíteni ha utána is sz*r.

2012. márc. 1. 19:10
 1/5 anonim ***** válasza:
kérj kölcsön egy cd meghajtót...
2012. márc. 1. 19:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Azt tettem de nem ismeri fel, ami benne volt az meg kuka lett...első pár napon még ez működött most már semmi.
2012. márc. 1. 19:13
 3/5 themaki1333 ***** válasza:
Gondoltál már a Pendrive-ról való telepítésre? :)
2012. márc. 1. 19:35
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ennyire otthon a témában.Leginkább csak ahoz értek amihez benzin kell:D
2012. márc. 2. 19:37
 5/5 themaki1333 ***** válasza:

Annyit megtennél hogy leírod a számítógéped konfigurációját? :)

Itt tudod megnézni:

Sajátgépre katt jobb klikk-> Tulajdonságok

(vársz egy picit)

és alul kifogja írni a CPU-t (Processzor) és Ramot utána már betudjuk azonosítani, hogy milyen op.rendszerek futnának el a gépeden ezek után pedig már út mutatást is tudunk adni arra, hogy hogyan is kell felrakni pendrive-ra különböző rendszereket! ;)

Még valami majd lesd már meg az alaplapodnak a márkáját és típusát! (leveszed a gépház oldalát és a nagybetűs részeket elolvasod :))

2012. márc. 2. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!