Laptop töltő, menthető még?
Figyelt kérdés
A laptop-töltőnek a végéből kiszakadt az a kis "pöcök", ami rögtön a laptopba menne, a kábel végén, ez:
Csak a kis fém cucc jött ki, ezt csak vissza kéne forrasztani, vagy más eljárással lehet csak?
Ha forrasztani kell hogyan, a műanyag burkolatot vágjam le?
Ha lehetséges nem akarnék se szervizbe menni ez miatt, se újat venni (itthon garanciás 10k, külföldről meg csak kínai szarokat lehet behozni 2k-ért).
2011. aug. 24. 13:52
1/4 anonim válasza:
Ugyanez volt a töltőmmel, 100Ft-ért elektronikai boltban tudsz rá venni csatlakozót (egész csatlakozót, nem csak a fém pöcköt...), azt forraszd az eredeti helyére. De persze pontosan olyat kell venni amilyen az eredeti volt.
2/4 A kérdező kommentje:
Kösz, és ez az eletronikai bolt pontosan mit jelent?
Nem Media Markt abban biztos vagyok, ilyen kisebb szaküzlet?
2011. aug. 24. 21:08
3/4 anonim válasza:
Nem :D Én ilyen hobbielektronikai boltban vettem, vagy hogy mondják ezt...
4/4 A kérdező kommentje:
Aha, akkor jól sejtettem.
Tudom miről beszélsz, csak egyet sem ismerek :D
Na de majd a google segít, kösz a választ.
2011. aug. 25. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!