Rambo75 kérdése:
GTX 460 VS. HD6850?
Figyelt kérdés
Nagyon az AMD felé hajlok de megnéztem egy videót és nem kicsit elbizonytalanodtam.
Itt a videó:
http://www.youtube.com/watch?v=B4OlmNQdIMo
Kíváncsi vagyok a véleményekre.
2012. márc. 1. 17:26
32/38 anonim válasza:
Az sok lesz. 95 fele kéne megállnia(ha csak 4 mag aktív). Én megpróbálnám alul feszelni(ezzel megölni nem tudod, max nem indul el, akkor egy BIOS resetet csinálsz), de ehhez kissé késő van már...
33/38 anonim válasza:
és ez mitől van?
és ennyi pluszt nem bír el a ctg 400as?
34/38 anonim válasza:
De el kéne neki úgy is, és még kis tartaléknak is maradni kéne, szóval nem értem miért nem elég alá az a táp.
35/38 anonim válasza:
de miért emelkedhetett meg a max fogyasztása?
utánaolvastam...tényleg 95-nek kellene a végének lenni...
36/38 anonim válasza:
Mondom a fesz, bár ez amit írtál teljesen normális érték(terhelve), alapon sok lenne. Na mindegy ha nem gond elteszem most magam holnapra.
Jó éjt mindenkinek, és erre ha akarod holnap szívesen visszatérek, ki okoskodunk valamit ha úgy jó, esetleg szentelünk neki egy külön kérdést.
37/38 anonim válasza:
okés...hát amugy annyira van terhelve hogy torrent és böngésző...
de amugy okés..
köszi a segítséget..és holnap kiírom kérdésnek..jóccaka
38/38 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat és semmi gond Hart csak azt hittem anyázás az a 34 válasz xDD
2012. márc. 2. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!