Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » GTX 460 VS. HD6850?

Rambo75 kérdése:

GTX 460 VS. HD6850?

Figyelt kérdés

Nagyon az AMD felé hajlok de megnéztem egy videót és nem kicsit elbizonytalanodtam.

Itt a videó:

http://www.youtube.com/watch?v=B4OlmNQdIMo

Kíváncsi vagyok a véleményekre.

2012. márc. 1. 17:26
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
46%

Hát ez elég no comment. Először is nem elém ki magam itt/ máshol se.

"de valami oka annak is van hogy ők egy elfogadott jól megszerkesztett ,nagy rétegeknek megfelelő újságot csinálnak"

Ezt nem akartam, de most leírom: Nem feltétlen rosszak ők, de néha alapvető hibákat vétenek, és nem mindig a legszakszerűbbek. Az meg hogy elfogadottak? Személy szerint van olyan cikk amit "szeretek" tőlük, de néha meg fogom a fejem. Na de, aki meg teljes egészében egyet ért velük, néhány tévhit lesz a fejében sajnos, szóval lehet elfogadott, de attól még nem lesz teljesen jó, de rossz se hiszen azért abban tényleg van valami hogy még mindig itt vannak. Amúgy nem gond hogy leírtad őszintén az igaz, néha én is kiborulok.

Abban meg egyet érek most kb 47-ért a HD6870 nagyon jó vétel, megéri azt venni ha van rá kertet, és megfelelő hardveres kíséret.

A táp gondodnál pedig valszeg más fog állni a háttérben, esetleg peches vagy, és egy gyári hibásat fogtál ki, vagy valami más hiszen infó nélkül nem tudok mást mondani.

2012. márc. 1. 22:48
 22/38 anonim ***** válasza:
46%
# 20 Ezt a codegen dolgot csak azért írta le hogy mondjam hogy pl 4 év után se lehet benne teljesen megbízni. Az meg megint más hogy majdnem mindent kidobhatott vele együtt, de ez most nem ide tartozik. Az meg hogy a noname tápok milyen kárt tehetnek igaz is, de persze több ezer ember téved, de hát na. Amúgy látom elment az eszed, bár nem érdekel magadat minősíted a végére, nekem nem lesz rosszabb, nem leszek tőle hülyébb.
2012. márc. 1. 22:52
 23/38 anonim ***** válasza:

hát igazából egy 400as ctg csifit ajánlottatok...

egy 800as n-case tápomat adtam el érte...

és mindíg kilök egy ablakot hogy a windows aero nem képes tovább fennt tartani ezeket a színösszeállításokat és hogy átállítaná nekem..én leokézom de majdnem minden másnap előfordul...főleg mikor bf3-azok..

és sokminden mást is kiír hogy éppen most min kell butítani mert nem elég az erőforrás...

pedig azt írtátok hogy egy 400as ctg elbírja a 6870esemet meg a ph II 960t-t és 4 giga ramot...

alalplapom meg asus m5a87...

kérdező:

bocs az off-ért!

2012. márc. 1. 22:54
 24/38 anonim ***** válasza:
63%
Rambo75 amúgy ELNÉZÉST KÉREK, a kérdésedre remélem megkaptad a választ, és ha van még valami NAGYON SZÍVESEN válaszolok, csak nézd el légyszíves az előbbieket!
2012. márc. 1. 22:54
 25/38 anonim ***** válasza:

magamat minősítem?

pont lef0som...

ha mondanál észérvet is akkor nem csak az jutna eszedbe hogy "magadat minősíted"

ha nemcsak mások fikázásából állnál ki akkor nekem se szar tápot ajánlottál volna! és nem szopnám itt a brét ezzel a foshtalicskával...

bocs amugy nem csak te ajánlottad...

2012. márc. 1. 22:57
 26/38 anonim ***** válasza:
Pedig bírnia kéne. A CTG-400 12V-on lead annyit amiből full load alatt a CPU+VGA kényelmesen elzabál, bár az is lehet (nem ritka) hogy a CPU-d fesze magas, ami többlet fogyasztást jelent.
2012. márc. 1. 22:57
 27/38 anonim ***** válasza:

a cpu-m elvileg 3.3-on lenne de az is le lett véve 3.0-ra...

:S

2012. márc. 1. 22:58
 28/38 anonim ***** válasza:
Hogy mennyi feszt kap a CPU meg tudod nézni CPU-Z-vel.
2012. márc. 1. 22:59
 29/38 anonim ***** válasza:

már olyan buta mint egy p4-es

ami jól elvolt a codegenemmel is XD

2012. márc. 1. 23:00
 30/38 anonim ***** válasza:

max tdp: 107 w

core voltage: 1.296 v

2012. márc. 1. 23:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!