Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » GTX 460 VS. HD6850?

Rambo75 kérdése:

GTX 460 VS. HD6850?

Figyelt kérdés

Nagyon az AMD felé hajlok de megnéztem egy videót és nem kicsit elbizonytalanodtam.

Itt a videó:

http://www.youtube.com/watch?v=B4OlmNQdIMo

Kíváncsi vagyok a véleményekre.

2012. márc. 1. 17:26
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:

GeneralCube

"amugy a hardvertesztes videóknak hihetsz hiszen nem tegnap óta csinálják a teszteket..."

A gond az hogy csinálják, csak nem mindig kéne. Emlékszem Raptoxx táp tesztjére, azon kívül hogy nem tudta hogy kell tápot tesztelni, egy olyan tápot "istenített" ami kb az összes külföldi oldal elítélt, nem hiába. No meg ott volt a gép ajánló tavaly év végén, Sylarral néztünk magunk elé hogy mi van. A gamestar meg megint egy olyan forrás aminek nem lehet hinni, nekem aki HKC tápot ajánlogat nem reveláns. Amúgy ha már ennyire "megbízható" forrásokat veszünk a 2011-es februári PC Guruban pedig a HD6850-et ajánlották a GTX460 helyett...

Szóval a HD6850 kevesebbet eszik, picivel gyorsabb, újabb,

és nem utolsó szempont olcsóbb. Szóval HD6850.

2012. márc. 1. 19:59
 12/38 anonim ***** válasza:
Kérdező ha már mindenképp magyar hardveres oldal akkor PH!. Sokkal szakszerűbbek, és van egy kegyetlen jó fórumuk.
2012. márc. 1. 20:00
 13/38 A kérdező kommentje:

Oké majd megnézem.

Még nem vettem meg semmit majd Április 4 körül de már van egy olyan konfig amit összepakoltam.

[link]

A házat mindenképp ilyent akarok meg a procihoz is ragaszkodom.FullHD-ban szeretnék renderelni, imserősömnek is ilyen van és ő is nagyon meg van vele elégedve.

Winchester-t megm indenképp kell vennem mert a mostanit nem szedhetem szét.

De volt már erről egy ilyen kérdésem csak azóta változott a helyzet.

2012. márc. 1. 21:37
 14/38 anonim ***** válasza:

igen a 6850es a teszter ajánlata de nem az lett a jobb a teszt során....nabumm....

és tudom hogy ti tápbu.zik nem fogadtok el semmit ami nem fsp vagy chieftech...

biztos van oka nem tagadom...

de ha van olyan hogy valaki n-power vagy hasonló tápot használ évek óta, arra azt mondjátok hogy "szerencséje van"

de az utóbbi 3-4 hónapban amióta látogatom ezt az oldalt azóta nem egy és nem is 10 ilyen példa volt...a fórumokon meg összegyűlik, mert összegyűlik 20 ember aakinek egy noname táp elvitte a vinyóját...és erre már megy a komm hogy gagyi a táp...de van ott még 500 ember aki noname tápot használ csak azoknak egy mukkja nincs a fórumokon mert nincs baj vele...

én hallgattam rátok és eladtam a 800 wattos n-case tápomat mert azt mondjátok hogy sz@r...9000 volt 5 ért tudtam elpasszolni..vettem egy chieftechet de a haverom 3 hónapja az én "gagyi" tápomat használja az erősseb gépében és nincs baja...de gondolom neki csak "szerencséje van"és neki ki sem írja a windows aero hogy kevés a kakaó b@sszameg!én meg állítgatom a rendszert a csifi tápommal!!!

vannak szélsőséges esetek nem tagadom...de ha átvezetjük a példát az autókra..akkor köztudott hogy a peogeot szervizek a legkeresettebbek kis hazánkban mert azok a "városi legendák szerint" alegszarabb autók...

de mégis tendenciális eladási rekordokat döntöget...

ugyh az elvakultságnak is van határa...

de ha már szélsőséges eseteknél tartunk akkor elmondhatnám hogy én 2 darab 6850est vágtam rottyra 2 hónap alatt (gyári hiba) mire vettem egy nV-t....

de lám megint radeont használok.mert tudom hogy egy-két gyári hiba nem a világ!

2012. márc. 1. 22:10
 15/38 anonim ***** válasza:

és amugy azt sem értem hogy hogy nem lehet hinni senkinek...

írták már itt nekem hogy a gamestar és a pcguru csak annyit ír az igazi pc-kről mint a kiskegyed...

de akkor csak azoknak a ph-s f@szokak higgyek akik már szinte csak fanoskodásból ajánlgatnak eztazt..

nem értem..

nekem is olyan gépet raktak ott össze játékra és némi grafikai munkára hogy egy játék sem tudná kihasználni még 2015-ben sem...

nem mellesleg valami 400ezerért(nem emléxem a pontos összegre)...de azért mert" ezekkel nem lesz bajom"na és ezeknek higgyek???

uhh nagyon eltértem a tárgytól...

2012. márc. 1. 22:20
 16/38 anonim ***** válasza:

Első dolog: NE személyeskedj és hisztizz. Én leírtam mi a gond a hardvertesztel és kész, és hogy miért a HD6850 a jobb vétel. Az meg hogy táp bu*ik? Én NEM vagyok az. Tudod az a táp bu*zi aki mindenhova Corsair AX szintű tápokat pakol, az az. Amúgy amit mi csinálunk baj megelőzés, ami szvsz kis különbség. Az meg hogy nem tartom a Gamestar és a PC Guru hardver rovatát semmire arra jó sok okom van, pl egy optimális konfigot se tudnak összerakni. Az meg hogy sokkal nagyobb a halálozási irány mint hiszed tény, de ez mindegy. Am a vicc hogy pont tegnap délután mentem le ismerősömhöz a Codegen tápja 8 év után adta meg magát, szóval ha 3-4 évig megy az se jelent ezeknél semmit. Szóval lehet engem szidni/ nem szeretni/ elküldeni a f@szba/ lepontozni, de szerintem én senkinek nem akarok rosszat. "ugyh az elvakultságnak is van határa..."

Én nem vagyok elvakult szerintem, csak éppen hardverek terén szvsz sokkal többet megértem már mint te.

Amúgy ha már ott tartunk hogy HD6870. A ref GTX460 ára kb a sapphire HD6870 árán van ha jól emlékszem, ami sokkal jobb vétel.

2012. márc. 1. 22:22
 17/38 anonim ***** válasza:

PH! se mindenki szent ezt aláírom, de PH! fóruma még mindig a legszínvonalasabb nálunk. Amúgy ki mondta hogy csak nekik? ott van még a Guru3D/ techpowerup/ tomshardware stb... Én a PH!-t kis hazánk legjobb oldalának mondtam.

Amúgy én jelenleg a tesztelőkről(házigazdákról) beszéltem. nézz meg egy PH!-s és egy hardver tesztes tesztet, van benne különbség.

2012. márc. 1. 22:27
 18/38 anonim ***** válasza:

tudom, én is ajánlottam a kérdezőnek a 6870est...

nem személyeskedek és főleg nem hisztizek..

csak már kikívánkozott belőlem ez a dolog..

amugy nem foglak lepontozni,nem foglak utálni meg mi a f@szom...

csak áramlik a válaszaidból valami fellengzős passzív kötekedés...

én elhiszem hogy Qrva okos vagy..meghogy sokmindent megéltél...

de valami oka annak is van hogy ők egy elfogadott jól megszerkesztett ,nagy rétegeknek megfelelő újságot csinálnak...te meg a szervízben szidod kodegányék anyját ....

este meg kiéled magad mint bajmegelőző "megmondó kapitány"

na szép!

2012. márc. 1. 22:35
 19/38 anonim ***** válasza:

amugy bocsi...lehet hogy volt benne egy kis személyeskedés....

de sztem csak azért mert hallgattam rátok és eladtam a jó tápomat...most meg a csifi tápom nem bírja a kiképzést...

pedig ti ajánlottátok...

2012. márc. 1. 22:39
 20/38 anonim ***** válasza:

bakker a haverod tápja 8 év után megadta magát?????

és codegen volt??????

úúúúúúúúúúúúú

nekem meg a samsung plasmám 6 év után kásás lett...

igaz amugy annyi is élettartama...de attól sz@r!

szidjuk a samsungot is jó???

:/

2012. márc. 1. 22:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!