Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az alábbi két laptop közül...

Az alábbi két laptop közül próbálok dönteni szerintetek?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Hosszú keresgélés után nem találtam az árnak megfelelően jobb ajánlatokkal rendelkező laptopot ha mégis van küldjetek róla linket!

2012. márc. 1. 00:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Én a Toshibát venném,igaz csak 4 Gb Ram van benne,de legalább van rajta magyar oprendszer.A Dell processzorának nem is találtam a frekvenciáját,különben is piros laptopot?
2012. márc. 1. 01:02
 2/7 A kérdező kommentje:
A Toshibát is meg lehetett rendelni ram bővítéssel +4GB összesen így az is 8GB a Toshiba 5000 Ft-al drágább lenne de mintha a procija egy fokkal gyengébb lenne a Dell procijánál itt az összehasonlítás -> [link]
2012. márc. 1. 01:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Azt a különbséget tuti hogy nem veszed észre,gondolom nem játékra kell...
2012. márc. 1. 01:17
 4/7 A kérdező kommentje:

De igen játékra kell :D

És az az elvárás hogy 3, max 4 évig még ne avuljon el teljesen. Am. lány vagyok csak a barátom profiljáról kérdezek :)

2012. márc. 1. 01:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor legyen a Dell :-)
2012. márc. 1. 01:24
 6/7 A kérdező kommentje:
Tuti jobb akkor mint a Toshiba?
2012. márc. 1. 01:26
 7/7 anonim ***** válasza:
A Dell márkát jobban elismerik a számítástechnikában,bár szerintem egy kategória hiszen mindkét márka chipjei megtalálhatóak sok egyéb termékben...
2012. márc. 1. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!