Az alábbi két laptop közül próbálok dönteni szerintetek?
Figyelt kérdés
Hosszú keresgélés után nem találtam az árnak megfelelően jobb ajánlatokkal rendelkező laptopot ha mégis van küldjetek róla linket!
2012. márc. 1. 00:47
1/7 anonim válasza:
Én a Toshibát venném,igaz csak 4 Gb Ram van benne,de legalább van rajta magyar oprendszer.A Dell processzorának nem is találtam a frekvenciáját,különben is piros laptopot?
2/7 A kérdező kommentje:
A Toshibát is meg lehetett rendelni ram bővítéssel +4GB összesen így az is 8GB a Toshiba 5000 Ft-al drágább lenne de mintha a procija egy fokkal gyengébb lenne a Dell procijánál itt az összehasonlítás -> [link]
2012. márc. 1. 01:08
3/7 anonim válasza:
Azt a különbséget tuti hogy nem veszed észre,gondolom nem játékra kell...
4/7 A kérdező kommentje:
De igen játékra kell :D
És az az elvárás hogy 3, max 4 évig még ne avuljon el teljesen. Am. lány vagyok csak a barátom profiljáról kérdezek :)
2012. márc. 1. 01:22
6/7 A kérdező kommentje:
Tuti jobb akkor mint a Toshiba?
2012. márc. 1. 01:26
7/7 anonim válasza:
A Dell márkát jobban elismerik a számítástechnikában,bár szerintem egy kategória hiszen mindkét márka chipjei megtalálhatóak sok egyéb termékben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!