Milyen laptopot?
Figyelt kérdés
Ősszel megyek egyetemre (koliba) és úgy döntöttünk hogy a tanulást (műszaki pálya) és a kommunikációt megkönnyebítvén rááldoznánk 120-180e forint között egy laptopra. Én számítástechnikában otthon vagyok, PC-imet mind saját magam raktam össze, de a laptop téma valahogy mindig kerülte a figyelmemet, nehezebben tudok dönteni, hiszen előre gyártott gépekről van szó. Ami megkötés hogy AMD-s legyen és lehetőleg lehessen venni előre telepített op.rendszer nélkül is, valamint Magyarországon forgalmazott példány legyen, ne adj Isten, ha nem az, akkor szervíz olcsón átcserélje a klaviatúrát magyarra.2012. febr. 29. 23:09
1/2 anonim válasza:
2/2 anonim válasza:
Szerintem az előző jó választás lesz, de nem igaz, hogy hogyan lehetnek olyan hülyék, hogy 4GB RAM-hoz még 32 bites Windows-t raknak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!