Intel Core i7 2670QM (notebook/mobil) processzor jó játékra?
Eltaláltátok: notebook-ot szeretnék venni, viszont a legújabb játékokat sem szeretném hanyagolni, azonban (max.) 230 ezres határnál nehéz a kompromisszum...
Ebbe segítsetek, légyszíves!
Pontosabban: a jó kérdés: i7 2670qm működése??
Ugyebár 4 mag, 2.2Ghz és 3.1Ghz Turbo.
Na itt volna a kérdés: hisz 2.2Ghz kevés játékhoz. De ott az a Turbo. Viszont az, hogy működik?
Hallottam olyat is, hogy csak 1 magnál tudja alkalmazni, de olyat is, hogy mind a 4-nél, csak akkor max 2.8Ghz, ami bőven jó játékhoz, ha valóban így van...
A válaszokat előre is köszönöm!:)
2 magnál igaz,hogy kevés lenne a 2.2 GHz,de 4 magnál már egéz elfogható..
A működéséről pedig annyit,hogy nagyobb terhelés alatt autómatikusan aktiválódik (MIND A 4 MAG-NÁL)
Köszi, de...
akkor (pl) egy 2 magot és 2.4Ghz-et követelő játékot simán visz, ugye?
Ok, köszi!:)
Persze, azt tudom.:)
Egy nVidia Geforce 610M 2GB van benne, az (szerintem) rendben van, vagy nem?
Hát nem éppen mai téma, de nem bírtam ki, hogy ne írjak SirWalter válaszára.
Először is a játékoknál egyáltalán nincs kiírva ilyen, hogy hány magot használnak.
Van minimum és ajánlott rendszerigény, az hogy hány magot használnak, azaz mennyi erőforrást kapnak, azt az operációs rendszer dönti el.
Egy mai játék ajánlott rendszerigényében szerepelhet 2mag 2.2Ghz, de egy 4magos 2.2Ghz -es procival gyorsabb lesz és igenis ki tudja használni.
De, ami a legnagyobb marhaság, hogy a programok 99%-a egy szálat használ.
Pont fordítva, a mai programok, játékok 99%-a több szálat használ csak a firefox átlagban 10-35 szálat használ ( ez függ a megnyitott oldalak mennyiségétől).
Azt meg egyszerűen nem is értem, hogy gondolja azt, hogy "mai 2.2 GHz-es processzorok gyorsabbak, mint a régi 3 GHz-esek".
A Ghz szerintem nem nagy titok, pont a processzor sebességet jelöli.
Szerinte 2.2 > 3 ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!