Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a konfig mikori játékokat...

Ez a konfig mikori játékokat visz?

Figyelt kérdés

CPU: Quad-core Intel Core i7-720QM, 1.6 GHz

RAM: 4 GB

Video card: NVidia GeForce 310M

vagy esetleg ez?

CPU/Processor: Intel i5-2520M (2.50 GHz x 4 Threads) | 4 MB L3 Cache | Turbo Boost up to 3.20 Ghz (x 2 Threads) | 35Watt

Graphics Card: Intel HD Graphics

RAM/Memory:

(2 x 2GB) 4GB 1333MHz DDR3

mennyire számít jónak egy ilyen konfig? (csak a fontosabbnak vélt speceket írtam ki)

2011. nov. 21. 20:40
 1/8 A kérdező kommentje:
Segítőkész és értelmes válaszokat pacsival jutalmazom.
2011. nov. 21. 20:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Nézd, mind a kettő egy laptop. Ezt értse már meg mindenki, játékra NEM laptop való. Egyszerűen nem. Játékra asztali gép kell, a laptop nem díjazza, ha állandóan melege lesz a sok erőforrás igénylő program futtatásakor. Nem tudom, szerintem 2006-2008 -ig vinne nagyjából mindent alacsony beállításokon.
2011. nov. 21. 20:45
 3/8 anonim ***** válasza:

Laptopon is lehet játszani és ne hallgass másra aki azt mondja, hogy nem. Azok mind az asztaliba vannak beleőrülve... :D

[link]

A fenti linken tudod ellenőrizni, hogy egy játékot mennyire visz el ha a gépről futtatod amin meg szeretnéd tudni.

2011. nov. 21. 20:54
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem ASUS K52JB-SX028D laptopom van, ha rákeresel akkor megtalálod az adatit.

Need For Speed - Hot Pursuit 2-t full grafikán vitte.

Need For Speed - The Run-t meg ahogy feltelepítettem és nem állítottam át, azt is akadály mentesen viszi! :)

Remélem tudtam segíteni.

2011. nov. 21. 20:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Lehet játszani, ki mondta hogy tilos? De gondolj bele, örül a kis gép, ha állandóan az ajánlott hőmérséklet felett kínlódik? Nem, nem hinném... szépen lerövidíti az élettartamát, és az "átlag" kategóriában pedig csak amúgy is egy gyengécske integrált videokártya van, ami közel sem játékra lett kitalálva.
2011. nov. 21. 20:57
 6/8 A kérdező kommentje:
tudom hogy nem jo neki, de ez van. melyik a jobb konfig a 2 kozul?
2011. nov. 22. 20:38
 7/8 anonim válasza:

Az én laptopom is viszi a mostani játékokat is konfig:

CPU: Intel Core i5-2410M (2.3 ghz)

VGA: Nvidia Geforce GT 540M

RAM: 4 GB DDR3 (666 mhz)

2011. nov. 22. 21:20
 8/8 anonim válasza:
Amúgy ha a 2 gép közül kell választani játék szempontjából az első jobb a videókártya miatt :)
2011. nov. 22. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!