Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy ilyen laptop mennyire...

Egy ilyen laptop mennyire vinné a játékokat?

Figyelt kérdés

Tudom, laptop nem játékra való, de nem is arra veszem.

Pontos nevét nem tudom, pár adat:

CPU: Intel i3 2130M

RAM: 4GB

VGA: Intel HD3000

CPU+VGA szerintem elég korrekt, de erről az integrált VGA-ról nem sokat tudok, gondolom BF3 ultra-high beállításokon nem menne, de mondjuk BF3 medium beállításokon?

Igazából BF3 nem nagyon érdekel, de ha az megy 1366x768-ban és majdnem mediumon akkor minden más is (na jó, Samaritan még nem)

2011. nov. 20. 21:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
elmenne a BF3 mediumon biztosan :)
2011. nov. 20. 21:55
 2/11 anonim válasza:
Sajnos ezzel a videókártyával egyáltalán nem fogod tudni futtatni a Battlefield 3-at nemhogy mediumon még lowonse. A CPU-val nincs különsebb gond, de ez a konfiguráció tényleg nem játékra való. Ha szeretnéd segíthetek választani laptopot játékra.
2011. nov. 20. 21:56
 3/11 anonim ***** válasza:
Maximum szegényesen menne, de még úgysem hinném hogy elindulna rajta.
2011. nov. 20. 21:58
 4/11 anonim ***** válasza:

Mivelhogy nincs benne videókártya, nem fog neked menni, valószínűleg még minimumon sem.

Ebben csak egy nagyon lassú integrált grafikus processzor van, ami kb. arra elég, hogy legyen kép, de a 3D teljesítménye konvergál a 0-hoz.

2011. nov. 20. 22:13
 5/11 anonim ***** válasza:
Ez egy teljesen király videókártya....filmnézésre, meg alap dolgokra, nem az a célja hogy játszani lehessen rajta. Arra vannak az AMD/Nvidia kártyák.
2011. nov. 20. 22:37
 6/11 Pj0tr ***** válasza:

Ez egy teljesen korrekt gép... A mindennapi életre. Hányszor kell még ilyennel koptatni a billzetet? A laptop nem játékra való!!! Mit nem lehet ezen megérteni? Lehetetlen (legalábbis annyi pénzért amit a normális ember egy laptopra szán) olyan laptopot venni ami gamer gép. Nem az a célja.

Egy !prociba! integrált HD3000es arra való, hogy menjn a windows meg a böngészés és persze az egyéb média.

Pár apróság a kértyáról:

MicrosoftŸ DirectXŸ 10.1

64-bit DDR2/GDDR3

Shader Model 4.1

etc...

2011. nov. 21. 12:59
 7/11 anonim válasza:
Ha nagyon ügyes vagy tudsz olyat venni, ami megis éri az árát és még játszani is tudsz rajta... :)
2011. nov. 21. 17:16
 8/11 A kérdező kommentje:

#6-os válaszoló:

igen, koptatom a billentyűzetet, mert hiába írok le dolgokat, k-rvára nem olvassa el senki úgy látszódik.

Legelső sorban írtam, hogy "Tudom, laptop nem játékra való, de nem is arra veszem. ", erre le vagyok b.szva, hogy már hányszor le lett írtva, stb....

Tudom, hogy szar az integrált VGA, és ez miatt a laptop nem nagyon jó játékra, és nem is érdekel a BF3, kb 10 éves játékkal fogok játszani, csak mondom ha a BF3-at elviszi valahogy, akkor a 2-3 éves játékokkal is simán bepróbálkozhatok.

2011. nov. 21. 21:45
 9/11 anonim válasza:
vegyél msi laptopot nekem minden komolyab játék fut rajta még babatelfield 3 is farcy stb....
2012. júl. 9. 09:19
 10/11 anonim ***** válasza:
az MSI alaplapokat nem ajánlom ritka az ami nagyon jó lap :) tapasztalatból tudom volt már 5 MSI lapom és köztük 1 olyan volt ami elfogadható teljesítménnyel bírt! Szóval ha MSI-t veszel akkor nagyon válogasd meg mert nagyon ritka aminek jó a teljesítménye! :)
2012. júl. 9. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!