Egy ilyen laptop mennyire vinné a játékokat?
Tudom, laptop nem játékra való, de nem is arra veszem.
Pontos nevét nem tudom, pár adat:
CPU: Intel i3 2130M
RAM: 4GB
VGA: Intel HD3000
CPU+VGA szerintem elég korrekt, de erről az integrált VGA-ról nem sokat tudok, gondolom BF3 ultra-high beállításokon nem menne, de mondjuk BF3 medium beállításokon?
Igazából BF3 nem nagyon érdekel, de ha az megy 1366x768-ban és majdnem mediumon akkor minden más is (na jó, Samaritan még nem)
Mivelhogy nincs benne videókártya, nem fog neked menni, valószínűleg még minimumon sem.
Ebben csak egy nagyon lassú integrált grafikus processzor van, ami kb. arra elég, hogy legyen kép, de a 3D teljesítménye konvergál a 0-hoz.
Ez egy teljesen korrekt gép... A mindennapi életre. Hányszor kell még ilyennel koptatni a billzetet? A laptop nem játékra való!!! Mit nem lehet ezen megérteni? Lehetetlen (legalábbis annyi pénzért amit a normális ember egy laptopra szán) olyan laptopot venni ami gamer gép. Nem az a célja.
Egy !prociba! integrált HD3000es arra való, hogy menjn a windows meg a böngészés és persze az egyéb média.
Pár apróság a kértyáról:
Microsoft DirectX 10.1
64-bit DDR2/GDDR3
Shader Model 4.1
etc...
#6-os válaszoló:
igen, koptatom a billentyűzetet, mert hiába írok le dolgokat, k-rvára nem olvassa el senki úgy látszódik.
Legelső sorban írtam, hogy "Tudom, laptop nem játékra való, de nem is arra veszem. ", erre le vagyok b.szva, hogy már hányszor le lett írtva, stb....
Tudom, hogy szar az integrált VGA, és ez miatt a laptop nem nagyon jó játékra, és nem is érdekel a BF3, kb 10 éves játékkal fogok játszani, csak mondom ha a BF3-at elviszi valahogy, akkor a 2-3 éves játékokkal is simán bepróbálkozhatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!