Van 30 ezrem valamit lehetne kezdeni ezzel a gépel? Hogy vigye a játékokat Intel Celeron Dual Core 2,6 GHz processzor :: 1GB DDR3 memória :: Intel G41 chipkészlet :: 250GB 3,5” SATA merevlemez :: DVD-RW :: vga integrált
Szerintem ennyiből még lehet fejleszteni.
Pl az 1GB RAM-ot eladod és teszel bele helyette ilyet:
Vagy akár benne is hagyhatod, de én eladnám.
Ha valami gagyi táp van benne akkor vegyél bele egy ilyen tápot:
Meg egy ilyen videókártyát:
Ez a RAM+Táp+VGA együtt 31ezer. Ha eladod az 1 GB-os RAM-odat 30-on belül simán megúszod, és sokkal jobb lesz a géped.
Írd már le pontosan hogy milyen az alaplapod és a tápod.
Csak hogy biztosan kell e új táp, és a RAM + VGA amit fent ajánlottam tutira jó e bele.
Hát akkor ezt jól elcseszted, mert abban a boltban kb 5-6ezerrel drágábban jönnek ki ezek a dolgok.
Csak úgy jönne ki, ha normális tápod lenne, és nem kell venni csak RAM-ot és VGA-t. De azt még mindig nem írtad le hogy milyen tápod és alaplapod van, hiába kértem.
Tápot sehol sem tudod, csak úgy ha leveszed a gép oldalát és elolvasod ami a tápra van írva.
Az alaplapot pedig úgy ha letöltöd ezt a programot:
Feltelepíted, és a Motherboard-nál kiírja milyen lapod van.
Hát akkor passz... vidd be a boltba hogy fejleszteni akarod, és ha szerencséd ért hozzá az eladó és nem akar átbaszni.
De én így hogy segítsek hogy alig tudok róla valamit, ráadásul csak egy vacak drága boltból lehet alkatrészt választani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!