Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Processzorcsere notebookban?

Petus888 kérdése:

Processzorcsere notebookban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Arra lennék kíváncsi, hogy megoldható-e a mai notebookokban a processzor kicserélése, és ennek milyen anyagi vonzatai vannak (túl lehet-e adni a régin, munkadíj, stb.) A gép egy Dell Inspiron N5110, i3-2310m processzorral. 4 magos i5-re szeretném cserélni. Megoldható valahogy?

Előre is köszi a válaszokat!

2012. jan. 3. 21:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha az alaplap támogatja, minden további nélkül. De kb. egy laptop ára lesz a csere.
2012. jan. 3. 21:47
 2/6 anonim ***** válasza:
ez függ a hűtőrendszeredtől is, mivel az a gyári procira van tervezve. szóval megeshet hogy sokkal zajosabb lesz a gép az új procival.
2012. jan. 3. 22:40
 3/6 anonim ***** válasza:

és milyen progranhoz kelene az a 4 magos i5? videot szerkesztesz konvertálsz? vagy 3d tervezel?

vagy melyik az a program ami lasan megy i3 al?

2012. jan. 4. 09:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Mutatnál nekem 4 magos i5 mobil processzort mert én egyet se találtam?
2012. jan. 4. 09:11
 5/6 A kérdező kommentje:

Igazad van, nem néztem rendesen utána, ténylen nincs i5 4 magos mobil. Ezt néztem ki helyette: i7-2670QM. N5110-esekkel árulják. De a nagy kérdés még hogy túl lehet-e adni az i3-on, mert a csere után már nem lenne rá szükségem. A processzor fél éves, még 2,5 év garancia van rá.

A csere azért lenne fontos mivel szeretném elütni a szabadidőmet az újabb játékokkal, és ezzel a processzorral GTA4, NFS The Run és társai élvezhetetlenek.

2012. jan. 4. 11:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyik notebook processzorára sincs külön garancia. Tehát ha kiszeded a notebookból akkor már a gép se lesz garanciális, nemhogy még a proci.
2012. jan. 8. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!