Laptop vásárlás?
Figyelt kérdés
laptopot szeretnék venni ballagási pénzböl, csak nemtudom hol kellene veni. ilyen tesco, auchan üzletekben 110 alatt nincsen egy db sem csak néha akcios áron. Hol nézzek?2012. febr. 28. 11:53
2/6 anonim válasza:
www.edigital.hu
www.notebook.hu <-én ezt javaslom leginkább.
Azon kívöl 110-nél ólcsóbbat újonnan nem nagyon fogsz kapni. Vagy vegyél használtan, vagy gyűjts még, mert gagyit nem érdemes venni.
3/6 A kérdező kommentje:
értem, köszi a válaszokat, igazábol csak netre kellene , meg ráraknám sztem a gta san andreast és avval ellenék, ...... meg hát ugye a win 7 menjen rajta szépen
2012. febr. 28. 15:56
4/6 A kérdező kommentje:
meg ne ez a kis notebook legyen, legyen normális mérete
2012. febr. 28. 15:59
5/6 anonim válasza:
Tescoban meg auchanban soha se vegyél, nem az igazi a garancia sem meg állítólag selejteket viszik oda. Nézzél szét a neten.
6/6 anonim válasza:
70-80 körül már kaphatsz esetleg olyat újan amin eldöcög a win7... én a helyedben gyüjtenék még, 120 tól lehet venni értelmes laptopot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!