Windows biztonsági mentést be kell kapcsolni?
Figyelt kérdés
Nekem most nincs bekapcsolva.Ha be van kapcsolva akkor mennyi helyet foglal a merevlemezen, csak mert gondolom valamit valahova kell hogy mentsen.Köszi2012. febr. 27. 22:08
1/2 waland válasza:
Ha a rendszer-visszaállításra gondolsz: Ez mindenkinél egyéni, én nem használom, mert általában minden driveres problémát meg tudok oldani nélküle, viszont kezdőként, ha nem vagy tragikus helyszűkében akkor érdemes lehet adni neki kb. 5-10Gb helyet, mert ha gond van könnyen vissza tudsz vele térni olyan időpontra, amikor még nem volt szoftveres hibád.
2/2 A kérdező kommentje:
pff..bakfitty van mert csak 80GB val kell beérnem összesen ebből 40GB a win7 a másik 40-nel pedig igen csak kimerítettem a lehetőségeimet a GTA4-el úgyhogy rizikózok.nagyobb HDDre jelenleg sajnos nincs keret:)Köszi legaláb tudom hogy ajánlott-e.maz.
2012. febr. 27. 22:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!