Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nyáron szeretnék venni egy...

Nyáron szeretnék venni egy laptop-ot. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

olyan 130-ezer környékén és ahogy néztem amibe normális proci van intel i3-2310pl azokba ezen az áron gagyi hd3000-est tesznek nekem pedig legalább egy ati hd6650 vagy egy nvidia gt540. ezek ezen az áron viszont csak alacson teljesítményű processzorokkal találhatók meg pl

[link]

Ez mennyire gyengébb processzor mint egy i3-as intel és ez milyen videókártya mivel nem találtam szinte semmit róla..

Például egy ismerősöm a tesco-ba vett egy packard bell-t amibe van egy amd p6100-as proci meg egy ati hd 6650 és elég jól szuperált neki ahoz képest hogy 120ezer volt..

2012. febr. 26. 21:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Csúcsmodelleket természetesen nem szabad venni TESCO-ban, de amire kell egy átlagembernek arra tökéletes, mint pl. netezéshez én is TESCO-ban vettem lapost... (Lenovo G550)
2012. febr. 27. 00:02
 12/12 A kérdező kommentje:
Abban mennyi az igazság, hogy az integrált videokártya az az alaplaphoz van szerelve tehát nem tudod levenni de egy integrált videokártya is lehet pl nvida vagy ati radeon jó minőségű laptopoknál természetesen, és a dedikált videokártya amit lehet cserélni.
2012. febr. 27. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!