Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik laptop márkát ajánljátok?

Melyik laptop márkát ajánljátok?

Figyelt kérdés

Laptopot szeretnék vásárolni hétköznapi használatra (tanulás, játékok, filmezés stb.), de nem tudom eldönteni, hogy melyik márka modelljei közül válasszak(Apple nem érdekel). Minden ismerősömtől mást hallottam, ezért gondoltam felteszem a kérdésem ide is, remélve Ti tudtok segíteni nekem! :))

U.i.:Előre is köszönöm a válaszokat, és bocsánat ha rossz topicba írtam, még kezdő vagyok itt!

2012. febr. 26. 12:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
szerintem TOSHIBA vagy ASUS
2012. febr. 26. 12:04
 2/15 anonim válasza:
nekem TOSHIBA van majdnem két éve. nekem bevált.
2012. febr. 26. 12:08
 3/15 anonim ***** válasza:
toshiba, dell, acert, asust ne !:D
2012. febr. 26. 12:16
 4/15 anonim ***** válasza:

Acer. Nem eMachines, rendes Acer. Családban kettő is van, 6 és 4 évesek, frankón műxik mind.

Amúgy ebből harc lesz, mert ki melyik márkára esküszik.

2012. febr. 26. 12:18
 5/15 MINIKULI válasza:
Asus
2012. febr. 26. 12:20
 6/15 MINIKULI válasza:
De én a lejedben nem vennék hanem úgy rakatnám össze.Mert akkor a gép is jobb lesz meg nem kerül anyiba.
2012. febr. 26. 12:23
 7/15 anonim ***** válasza:
Laptopot? hogy akarsz összerakatni? :D
2012. febr. 26. 12:23
 8/15 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy, nálad úgy tűnik nem az alapvető teljesítménybeli szempontok játszanak nagy szerepet.

Gyártót általában a formatervezés miatt szoktak választani, vagyis a termék fizikai kialakítása miatt. Én jobban szeretem a Compaq notebookok szilárd képernyő illesztését, de mondjuk a Sony Vaio sorozaté a legjobb.

Meg ugye az sem mindegy, hogy a csatlakozók az oldalán, és az elején hol vannak. Szeretem ha a mikrofon és fejhallgató csatlakozó elől van. A fehér billentyűzet is elsődleges szempont nálam, nem látszik meg rajta a zsírosodás, és még gyenge fényviszonyok mellett is látom milyen billentyűket nyomkodok, hol van a billentyű széle.

Az is egy kellemes dolog, ha a bekapcsoló gomb mellett van a wifi és a bluetooth bekapcsoló gombja is. Te határozhatod meg az állapotukat fizikailag is, a szoftveres bekapcsolás mellett.

A processzor elhelyezkedése is kritikus dolog, manapság jobb vagy bal szélre teszik őket, helytelenül. amikor ölden tartom, a notebook szélénél van a combom, amivel eltakarom a beömlő nyílást.

az sem rossz dolog, ha a merevlemez takaró burkolatot le tudod venni, hogy jobban szellőzzön. Ha SSD-ben gondolkodsz, akkor ennek nincs szerepe

sok évig használtam külön GPU-s processzort (Nvidia, AMD) Be kell valljam, hülyeség emiatt notebookot választani. Notebookba való igazán az integrált videó, mert ott kritikus szempont a hűtés, és ehhez mennyi akku energiát pazarol el feleslegesen mondjuk egy Word olvasáskor csak azért, mert nekem hangzatos nevű videóm van. Úgysem a játék miatt vesz notebookot az ember. Remélem a processzorba integrált videóvezérlők teret fognak nyerni. Csak egy processzorfelületet kell úgy hűteni, a mostani kettő helyett.

Lényegében ennyi, ami hirtelen eszembe jutott.

2012. febr. 26. 12:29
 9/15 anonim ***** válasza:

# ÁR # számít és nem a márka meg hogy mi van bene játékra nem árt normális videokártya

nem árt ha 2 év garanciás legaláb

nem árt veni hozá minöségi (nem drágát) laptophütöt nagy ventivel.

ezel a lényegek

2012. febr. 26. 13:40
 10/15 anonim ***** válasza:

#9 Mármint hogy számít hogy mi van bene milyen hardver elemek:D

igen számomra is érdekes volt az az öszerakós laptop:D azok iszonyú drágák amit te rakatsz ösze szóval aban nem lehet gondolkodni

2012. febr. 26. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!