Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gyenge a processzor?

Gyenge a processzor?

Figyelt kérdés

A Test Drive Unlimited-el játszok, de egy idő után a procim nagyon pörög, és egy óra múlva elég rendesen felmelegszik. Gyengébb (1-2GB-os) játékoknál ez nem fordul elő, illetve ha nem játszok, akkor egyáltalán nem meleg.

A hűtés jó.

Esetleg valami beállítást tudtok javasolni a játékhoz? Vagy a procival lehet gond (hűtés, paszta)?

Processzor: AMD Athlon X2 QL-64, 2100 MHz (10.5 x 200)

Memória: 3068 MB (DDR2-800 Registered DDR2 SDRAM)

Videókártya: ATI Mobility Radeon HD 4530 Series (512 MB)

Op. rendszer: Windows 7

Alaplap: AMD K11

2012. febr. 24. 17:55
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Megcsináltam, hogy jó legyen. Le vettem 1, azaz 1, hangsúlyozom 1 szinttel, kettő darab beállítást, és a processzor a játék alatt normálisan működik, langyos lesz össz-vissz, és 40-50 FPS-el mozog.

Tökéletesen élvezhető, és semmi probléma, a táp is normális.

Aki nem ért hozzá, minek válaszol? Jó, rendben, válaszol, amit kikövetkeztet a kérdésből, de ha nem "biztos" valamiben, mért nem lehet megkérdezni?

Az utolsó válaszolóról nem is beszélve.

1: abszolút semmi tudása sincs e-téren

2: az olvasási vagy az értelmezési készsége elég alacsony

3: itt "is" próbálja ki tölteni a valóságban elszenvedett sérelmeket, úgy, hogy másokat "osztogat"

4: ebből következik, hogy végig sem olvassa, csak a kérdést, és 1-2 választ, amiből arra következtet, hogy meg kell erősíteni a "rossz" választ, mert attól jobb lesz neki

Én csak annyit kérdeztem, hogy miért melegszik fel a processzorom e-játék közben.

Leírtam mindent, amiből nyilván ki lehet következtetni azt, hogy nem a gépnek van baja, hanem egy kicsit gyengébb a proci, amiből szintén ki lehet következtetni valamit, mégpedig azt, hogy lejjebb kell venned pár beállítást.

2012. febr. 24. 21:21
 12/22 anonim ***** válasza:

[link]

Értsd meg hogy notebook nem való játékra, és ha nem vagy képes felfogni hogy ez egy harmatgyenge SZAR akkor sajnálom... :)

2012. febr. 24. 21:31
 13/22 A kérdező kommentje:

Igen, mert nem szoktam játszani, inkább dolgozok rajta, vagy internetezek. Most jutott eszembe, hogy játszok vele megint, nem kell nekem CODMW3 vagy ilyen professzionális játék.

Attól, hogy neked SZAR géped van, nem kell a másikét leszólni. Sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy...:)

2012. febr. 24. 21:37
 14/22 anonim ***** válasza:
Sajnálom el kell keserítselek igenis jó gépem van... :)
2012. febr. 24. 21:40
 15/22 A kérdező kommentje:
Hát, én ugyan ezt érzem veled szemben, és nem csak ezt érzem, hanem ez is van...:)
2012. febr. 24. 21:45
 16/22 anonim ***** válasza:
Most azt várod, hogy áradozzunk milyen csúcs gèped van, miközben nyilvánvalóan egy csak netezésere és munkára jó fos? Radeon 4530-al (ráadásul mobility) nem sokkal jobb, mint egy netbook.
2012. febr. 24. 21:53
 17/22 anonim ***** válasza:
Azért ne nevezzük fosnak, meg szarnak, mert arra, amire való, tökéletes, és nem is kell rá több. De játékra tényleg nem igazán jó.
2012. febr. 24. 21:59
 18/22 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen, hogy a válaszomat alátámasztottátok... Na most már hiszel nekem? -.-"
2012. febr. 24. 22:10
 19/22 A kérdező kommentje:

Nem azt várom, hogy azt halljam, hogy milyen jó gépem van, hanem azt, hogy nem fos.

Nekem arra a célra megfelel, hogy időnként jót játszak, dolgozzak és netezzek rajta.

Volt már panaszom játékkal, nem tagadom, és az olyan is volt, hogy tényleg nincs rá megoldás. Például a Medal of Honor és a COD7 nagyon laggolt. A COD6 viszont low-on elég szépen ment, igaz, hiányosságokkal, de ha játszani akarnék vele, élvezném.

Amivel eddig jól játszottam ezen a gépen, az szépen is ment, a GTA4 is játszható volt, csak 1-2x akadt fent pár hiba.

A gép nem szar, csak régebbi típusú hardverekből rakták össze. Ennyi a lényeg. El lehet vele boldogulni játékok terén is nyugodtan..

2012. febr. 24. 22:16
 20/22 anonim ***** válasza:
Játékra szar, netezésre/ munkára megfelelő. Maradjunk ennyiben.
2012. febr. 24. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!