Azt azért elárulnád hova kell ekkora VGA? Még FullHD-ra is bőven sok... amúgy nem adnák ki a VGA-t ha nem lenne jó rajta a hűtés...
2012. febr. 23. 21:42
3/53 A kérdező kommentje:
már megvettem
ne offolj az érdekel kell-e uj hűtő vagy sem
2012. febr. 23. 21:43
4/53 A kérdező kommentje:
az Nvidia mégis megtette ugy h lehet tojást sütni rajta
az érdekel h az amd is elkövette ezt a hibát és kelle hűtő v jo ahogy van
2012. febr. 23. 21:44
5/53 anonim válasza:
ha nem akarod húzni elég lesz ez...természetese egy minőségi táp mellett
2012. febr. 23. 21:47
6/53 anonim válasza:
Én nem offoltam ott van a válasz, de ha nem jutott el az agyadig amit írtam akkor sajnálom... -.-" Párszor már leírtuk ezeket, sőt ezt a kártyát is kiveséztük (meg a HD7950-et is) és arra jutottunk, hogy nem kell rá új hűtő... Amúgy meg ha már megvan akkor miért nem nézed meg saját magad ahelyett, hogy ide feljössz és megkérdezed??
2012. febr. 23. 21:50
7/53 anonim válasza:
minden vga-n lehet tojást sütni ha leveszed a ventilátort mivel nem véletlenül forog is csinálja a neked ott a zajt mivel közbe keveri a levegőt amivel hűti a bordákat. Amúgy ez meg van AMD kártyánál nem csak nV-nél amúgy se nagyon vannak referencia hűtéses vga-k már az új AMD-ből is kapni egyedit amit a gyártó csinál nem az AMD/nV
2012. febr. 23. 21:52
8/53 anonim válasza:
Arról nem beszélve ha leszeded a gyári hűtőjét és faszául fölrakod az újat és tönkremegy a kártya akkor dobhatod a kukába az egészet
Mert nyilván azt tudod ha szétszeded utánna ugrott a gari
2012. febr. 23. 22:25
9/53 anonim válasza:
Nemazért, de a hűtés nem függ az nVidiától és az AMD-től. Ezért őket ne okold. Annál inkább a gyártóktól. Lehet hogy a zafirnak szar, de mondjuk az MSI-nek jó lesz a hűtője.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!