Elég a gyári hűtő egy AMD Phenom II X4 965 procin?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem mert most akarok egyet beszerezni és sok helyen olvastam már, hogy kevés neki. Mondjuk én húzni nem szeretném, elég nekem alapon is. Akkor is érdemes cserélni a hűtőt?2012. jan. 9. 00:14
1/8 Panda Péter válasza:
ha nem fogsz tuningolni, akkor a teljesítménye elég lesz. bár lehet hogy terhelés alatt a hangja nem fog tetszeni... de megfőni nem fog.
2/8 anonim válasza:
Igaz, a gyári hűtő kicsit hangos, amikor felpörög. De hűteni nagyon jól hűt.
3/8 anonim válasza:
Én próbáltam húzni gyári hűtővel valameddig lehet tesztelni. Viszont 200-300 megaherznél többel nem tudtam, mivel el sem indult rendesen a gép. Levettem minden más órajelet, memória szorzót, PCI órajelet, HT órajelet, feszültséget is növeltem. Sehogy sem volt jó.
4/8 anonim válasza:
Hát azért az a nagyon jól kissé túlzás, de a lényeg hogy alapon elég lesz neki.
5/8 ProMaster válasza:
Igen szépen teszi a dolgát ha nem vagy tuningolós fajta! A hangja szerintem nem fog tetszeni, de meg lehet szokni... :) Ha húzni nem szeretnéd akkor sem árt beszerezni egy jobb hűtőt, ezzel is növelve a CPU élettartamát! :)
6/8 anonim válasza:
Ha nem tuningolsz, és nem zavar hogy kicsit hangos, meg a házad is jól szellőzik, akkor jó lesz a gyári hűtő is.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2012. jan. 9. 17:18
8/8 anonim válasza:
nekem is ilyen van és felpörög azonnal mikor cod mw2-znék
ez nem baj,csak mert bevagyok szarva mert hangos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!