1/11 anonim válasza:
Ha már CX, akkor V2. Mihez kell 600W?
4/11 Panda Péter válasza:
nem éppen, de azért nem is halálos.
5/11 anonim válasza:
Szerintem bőven jó. Sok ismerősömnek van ilyesmije köztük nekem is és gond nem szokott vele lenni.
6/11 Panda Péter válasza:
sokan keverik az első szériás CX400-zal, aminek nagyon minőségi, Seasonic S12 bele volt (nyúztam is egy olyat
7/11 Panda Péter válasza:
sokan keverik az első szériás CX400-zal, aminek nagyon minőségi, Seasonic S12 bele volt (nyúztam is egy olyat egy ideig, most első szériás 450HX van szintén SS béllel). ahhoz képest az új CX egy szutyok szar. persze a codegenhez képest még így is csúcs.
a gond az, hogy az új CX legalább olyan drága, mint a régi, holott azért bőven nem olyan jó.
8/11 A kérdező kommentje:
akkor most megbízható jó táp és nem vághatja haza a gépemet ha gond lenne vele? mer pl az alaplapmon levő kondenzátorok és csipeszet eléggi melegszik és eddig nem volt gond vele bár én arra gyanakszom hogy inkább az alaplap a hibás
2012. febr. 23. 21:06
9/11 anonim válasza:
"nem vághatja haza a gépemet ha gond lenne vele? "
Nem. Ez azoknál sokkal jobb.
Az alaplap melegedése nem a táp miatt van.
10/11 anonim válasza:
És sajnos a V2-esek is messze vannak a "nagy elődtöl".,
Am ha meg van akkor el leszel vele, nem gépgyilkos fajta, de nem is a legjobb választás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!