Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyire számít mostanra...

Mennyire számít mostanra elavult konfignak egy i5-12600kf és 3070ti kombináció?

Figyelt kérdés
febr. 5. 17:09
 1/4 anonim ***** válasza:
79%

Attól függ, hogy nézzük.

4K-ra sosem igazán volt alkalmas, de 1440p-re még elmegy.

A videokártya talán a vram miatt kerülhet kis hátrányba.

A 12600KF viszont még bőven jó lesz egy darabig játékokban sokáig tudja hozni a 60-120+ fps-t, ezt ha csak játékra kell ne váltsd le degradált Raptor procira. Erősebb videokártya is mehet mellé 4K-ban még egy RTX 5090 sem túlzás mellé.

febr. 5. 17:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem elavult 1080 p Ben még mindent visz..meg amúgy ilyen alapon most mindent le cserélhetne jobbra mindig az ember..de én ezt igyvhagynám
febr. 5. 17:36
 3/4 A kérdező kommentje:

Cs2, dota, ilyesmikkel játszok, igazából a cs2 miatt gondolkodtam el egy jobb processzoron, de akkor már nyilván a kártyát is cserélném mert mindent mást is kell.

AMD Ryzen 7 9800X3D ez lenne jó, kártyába a 4080 supert nézegettem , de most elszálltak árak meg készlet sincs az 5 széria miatt, szóval lehet jobban járok ha várok még egy darabig amíg rendeződik a helyzet..

febr. 5. 17:40
 4/4 anonim ***** válasza:
CS2-re meg DOTA-ra teljesen indokolatlan fejlesztened. A 4080Super simán tudná vinni a CS2-t 4K 240fps-sel 4X MSAA élsimítás mellett de az még csak át se jön a kábelén neki mert a display port 1.4 kábel csak 4K120Hz-et vagy 1440p240Hz-et tud maximum.
febr. 6. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!