Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lenne pár kérdésem, szerintete...

Lenne pár kérdésem, szerintetek? .

Figyelt kérdés

FX 4100 vagy Phenom X4 960T?

Megéri egy drágább ház? (Pl. szellőzés)

A Kingston 8GB KIT 2x4 GB vagy 4x2?

Ha 2x4 akkor megéri 4x4-et venni? (Több programot is futtathatok egyszerre emiatt?)

Megéri venni SSD-t vagy maradjak a HDD-nél?

Ha a rendszer SSD-ről fut viszont a programok HDD-ről akkor gyorsabbak lesznek a játékok? Vagy fordítva?

Gamer egér, megéri?

Csak ennyi, remélem nem sok :D

2012. febr. 23. 08:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Pontosan mit szeretnél?

FX 4100 -t venném.

Mekkora a tápod a jelenlegiben? Jelenlegi ház típusa?

Jó tápod van és mondjuk 4+2 es a házad kár cserélni.

Kingston 8GB KIT 2x4 GB egyértelműen!

SSD re rakd az OP és a legfontosabb programokat. A többi mehet a HDD ről.

Gamer egér fölösleges.

2012. febr. 23. 08:36
 2/5 A kérdező kommentje:

Jelenleg nincs semmi, csak kérdezek ilyen apróságokat mielőtt megvenném a cuccokat.

De egy Sharkoon házra gondoltam, még pontosan nem tudom talán T9, talán Vaya viszont a táp biztosan FSP Hexa lenne.

A RAM-hoz még annyit, megéri akkor a 16 GB?

2012. febr. 23. 08:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Ahogy az adatait elnéztem, én az FX4100-ra szavazok.

Szerintem nem éri meg a sokkal drágább ház - ha nem szellőzik jól, akkor fúrsz rá lyukat - inkább a középkategóriára szavazok.

2x4 és ha úgy érzed használat után, hogy kevés, akkor duplázhatod.

Szerény véleményem szerint csak akkor van értelme az SSD-nek, ha állandóan pakolgatni akarod rajta a cuccokat, ráadásul baromira drága, ahogy elnézem, úgyhogy a HDD-re voksolok. És végül: semmi értelmét nem látom a kifejezetten gamer egérnek. Keress egy olyat, ami tökéletesen (vagy legalább is közel tökéletesen) illik a kezedbe, kényelmes, stb. és vedd meg azt. A "gamer egér" név nem biztosítja, hogy jó lesz neked és jól fogod tudni használni.

2012. febr. 23. 08:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2012. febr. 23. 08:49
 5/5 anonim ***** válasza:

1. Inkább egyik se. A helyedbe én inkább az Intel procikat nézegetném. Viszont, ha mindenféleképpen AMD, akkor a kettő közül az FX4100.

2. Mennyit költenél egy házra max?

3. 2x4Gb-os kit.

4. Fölösleges, inkább tedd félre jobb VGA-ra vagy procira azt a pénzt. Bőven elég 2x4GB(, a mai játékok futtatásához még csak 4GB kell..).

5. Ha van rá pénzed, akkor igen, mert jelentősen meggyorsul a rendszered sz SSD által (feltéve, ha arra rakod föl)

A HDD-t csak adattárolásra használd.

6. Ha az SSD-n a rendszer mellett fenn van rajta egy játék is (pl. BF3), akkor az gyorsabb lesz olyan értelemben, hogy a pályákat gyorsabban fogja betölteni.

7. Mennyi pénzért, milyen típus? - Szerintem meg.

2012. febr. 25. 01:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!