Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A routeremmel lehet a gond?...

A routeremmel lehet a gond? Folyton bontja a netet.

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy elég gyakran, naponta többször is bontja a kapcsolatot a routerem, és csak a tápkábel ki-be húzkodása után hajlandó tovább működni (persze csak ideig-óráig). A típusa TP-LINK WR542G. A beállításokkal nem hiszem, hogy gond lenne. Kimondottan ehhez a routerhez való beállításokat használok: [link]

Kábel probléma kiszűrve, mert ma helyeztem bele egy vadi új UTP-t, de a helyzet nem javult. Igaz nem egy mai darab, már vagy 3 éves, de nem hinném, hogy ennyi időre lennének gyártva ezek az eszközök, elég vicc lenne!

Köszönöm a segítségeiteket! :)

2012. febr. 20. 21:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem is ez volt a probláma.De már megy.

Új routert-t raktak...

És azóta 8MB-ásan tekeri :)))

2012. febr. 23. 20:49
 12/14 anonim ***** válasza:
Leírnád fonetikusan, hogy mit jelent nálad a "8MB-ásan"? Ragozás fail.
2012. febr. 23. 20:56
 13/14 anonim válasza:
Nekem is hasonló problémáim vannak.Valamikor több napig jó,de van,hogy egy nap többször is elmegy.Pár perc csatlakozás után újra működik.De az elmúlt 2hétben visszaesett a sebesség, és felugrott a pingem.Már az összs vírusirtót lefutattam.Eddig vártam, hátha visszajön, de semmi.Mit csináljak, keressem meg a szolgáltatót?
2012. febr. 23. 22:12
 14/14 anonim ***** válasza:
A szolgáltatók lepattintanak-a garantált sebesség csak hálózaton belűl érvényes-ha ők pingelik a modemedet teszik azt maximális kapacítással,de amit szolgáltatnak az csak csúcsokban van meg mint a zenében a dob meg a basszus és az ő sebességmérőjük csak ezeket veszi figyelembe.Több a vadász mint a fóka!Csak úgy engednék egy szolgáltatót az előfizetők bővítésére,hogy ha egyszerre mindenkit ki tudnának szolgálni az általuk garantált sebességgel.Ne feledkezzünk meg arrol sem hogy a ruterek osztják a netet és optimalizálják a sebességet annak függvényében hogy hányan csatlakoznak rá.
2012. febr. 24. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!