Mennyit ér a gépem?
Figyelt kérdés
2009 karácsonyakor lett vásárolva a cpu és az alaplap. 2010 januárjában a ram és a gpu.
CPU: Intel Core i5-750 4*2,67GHz.
Ram: 2*2Gb Kingston 1333MHz.
Alaplap: Asus P7P55D LE.
Gpu: Sapphire Radeon 4670 1gb.
Táp: Ez az egyik gyengéje. A házhoz járt 300w -os táp.
Vinyó: Ez meg a másik. Werstern Digital 160Gb.
Optikai meghajtó: Lg Light Scribe -os IDE-s DVD író.
Ház: Delux MG 760.
2012. febr. 19. 20:35
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
2012. febr. 19. 20:45
3/5 anonim válasza:
ilyen kérdésekre nem érdemes válaszolni mert úgy sem azt a választ kapja a kérdező amit szeretne,hanem a valós tényeket,és ez miatt agyon vissza leértékel mindenkit,utána megjönnek a tinik akik a media marktba láttak ugyan ilyen gépet 120ér,úgyhogy ez is megér 80-90et,de ez nem igaz,én egy 50esre tippelek de nagyon jó indulattal.
4/5 anonim válasza:
nézd meg a mostani ujjonani árat és mindenből vonj le 10%ot évenként
1év 10%
2év 20%
3év 30%
stb
és igy megkapod a maximumot amit kérhetsz
(boltokban is igy számolnak dolgoztam számitástech üzletben és igy számolták be)
5/5 anonim válasza:
ma 22:07 10% egy év után? :O akkor mi volt a haszon? nem tudom hol dolgoztál te de jó az 50%nak is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!