Nagyon zúg a gépem?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy mi baja van ahogy hallom a táp zúg ( olyan a hangja mint a traktoré :D) a gépet alig 2 hónapja vettem.
a tápom: Chieftec A-80 CTG-400-80P 400W
a gépházam meg: XDL Happy 31B
nem tudom hogy mi baja.
Nemhinném hogy poros mert 2 hónap alatt nem porozódik így be .
2012. febr. 19. 19:02
1/4 anonim válasza:
Szerintem használt a tápod és már tönkrement benne a csapágy . Más mozgó alkatrész nincs benne , így traktorhangot se nagyon adhat más . Menj vissza a boltba , ha ott vetted , nézz rendkívül mérgesen és fenyegesd meg őket a fogyasztóvédelemmel !!! Biztos a csere . Sőt én valami brutál táppal hagynám csak megvesztegetni magam !
2/4 A kérdező kommentje:
Az interneten az iway ról rendeltem és vadi új volt, csomagolás m inden van hozzá garancia is csak ha nem muszáj nem küldöm vissza.
de azért köszi :)
Bár mondjuk szerintem gyári hibás lesz :S
2012. febr. 19. 19:37
3/4 anonim válasza:
Nézz körül a Vaterán vagy a Hardveraprón! Érdekes módon vannak olyan emberek , akiknél csomó új cuccot kapni , és tömegével vásárolják fel a használt hardvereket . Ők azok a bolttulajok , akik pofátlan módon használt hardverekből új házakban adják el újként az egybe konfigokat ! Én nem hagynám magam és egy levéllel ráijesztenék az illetőre . Főleg , ha garanciajeggyel le van zárva a géped ! Hidd el az első postával jön a táp !
4/4 A kérdező kommentje:
36 honap a garancia.
A tápon kívül a procit az alaplapot és a ramot os itt rendeltem es azoknak semmi baja.
Már írtam e mailt. Ha nem írnak akk az lesz amit mondtál.
Amugy köszi
2012. febr. 19. 22:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!