Miért fagy le az XP SP3?
Figyelt kérdés
FS AMILO Pro V3515 notebookom van és ha felrakom az XP SP 3 at és a drivereit hozzá akkor lefagy a gép(az egér sem mozdul)rá 1-2 órára.Ha Win7et rakok fel rá akkor is befagy,de töltöttem le hozzá egy Driver keresö programmal cuccot és azota jó,de XP t szeretnék mert a másfél giga ram kevés a Win 7 ek(lassan mozognak a tálcák meg ilyenek). Nem tudom mi lehet a probléma,Söt ha jol emlékszem ha befagy a gép akkor rá nem tudom mennyire időre ki is kapcsol a gép :S2012. febr. 19. 13:13
1/7 anonim válasza:
Gyári illesztőkkel próbálkozz. Az amilokkal sok problémát olvastam ezért vettem esprimo-t.
Ha mégis W7, (Home, vagy ThinPC verzió) az alá meg a vista driverei talán jók, de hivatalosan nem támogatja.
Az ilyen driver keresőket nem preferálom, bár állítólag van amelyik jó, de én egyet sem használok. A honlap meg tuti:
2/7 anonim válasza:
Amúgy sztem hardware hiba van nálad..
3/7 A kérdező kommentje:
Értem.De most Win7 Home Premium van rajta és amióta letöltöttem ezzel a driver kereső programmal hozzá pár új illesztő programot egyszer sem fagyott be a gép...reggeltől estig megy és semmi..csak XP él..:S
2012. febr. 19. 13:36
5/7 A kérdező kommentje:
Szóval nem hiszem hogy hardware baja lenne hogy igy meg müködik tökéletesen,csak azért szeretnék XP t mert a win7 ek kevés a ram és a megjelenés nem olyan(lassú)
2012. febr. 19. 13:38
6/7 A kérdező kommentje:
Nha letöltöttem újra a drivereit,érdekes hogy a VGA a szoftvere amit most letöltöttem,nagyobb a mérete amit én anno az XP hez töltöttem le.Nha felrakom az XP SP3 at és majd kiderül,remélem most már jó lesz.
2012. febr. 19. 13:57
7/7 A kérdező kommentje:
Hát tegnap hibátlanul ment 4 orát,ebböl 2 öt nyüstöltem,de ma pl megint lefagyott hogy az egér sem mozdult...nem tudom mitől lehet..esetleg hiányozna valami fájl a gépnek? Vagy mi ? Mert Win 7 en meg regeltöl estig megy de nem fagy be,csak ott persze a grafika a necces(ablakokat lassan rakja le meg ilyenek)..:S
2012. febr. 20. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!