Miért fagy le a gépem ezzel a videokártyával? (Ati Radeon 5770)
Figyelt kérdés
Vettem egy gépet - alapból Asus HD 5770 kártya volt benne, kikcseréltem az én ATI Radeon 5770 (1gb)-s kártyámra, azóta lefagy (illesztoprogram, frissitések stb -megtortént). Valakinek valami otlete, hogy mi lehet a gond/megoldás? Esetleg az lehet a gond, hogy 32x op (Windows 7) fut a 64-es gépen? koszi2012. jan. 24. 22:57
1/5 anonim válasza:
Minek cserélted ki mikor a két kártya ugyanaz? :D Teheted őket CrossFire-be! :D Amúgy próbálj meg egy oprendszer telepítést!
2/5 anonim válasza:
Ha "hibás" volt a régi
akor valószinü nem a vga val van a gond hanem másal
kezdheted pl azal hogy milyen a tápod pontosan?
nem csak a W ra vagyok kiváncsi.
3/5 anonim válasza:
Alaplapod pontos tipusát nevét is leirhatnád
4/5 anonim válasza:
Ja a táp is lényeges... Ha valami Codegen, Mercury, LC Power akkor ne csodálkozz...
5/5 A kérdező kommentje:
koszi mindenki, de már megoldódott. A hutéssel volt a gond, nem ment a ventilátor és ezért tulmelegedett a cucc. de már minden a helyén,minden megy is.
2012. jan. 25. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!