Miért fagy le az asus p5ld2 alaplapom listázása közben és utána?
Figyelt kérdés
Olyat szokott csinálni hogy kilistázás közbe lefagy és újraindúl , fel van húzva a processzor 2,8 ghz-ről 3,22 ghz-re (már 1 éve úgy van de a hiba kb 1 hete jött elő)és visszaáll alapra ,meg olyat csinál hogy kilistázott mindent , van a biosba 1 háttértároló és néha nem megy tovább (úgy csinál mintha nem lenne hdd a gépbe) biost frissítettem és a hiba még mindíg fennáll , a tápom 560 wattos hkc táp van benne 2 maxtor (60-as és 20-as) hdd meg 1 seagate (160gb)ezeket a hdd-ket próbáltam külön külön de semmi változás , vinyó nélkül is próbáltam , de semmi változás2012. febr. 7. 17:29
1/3 pcguru22 válasza:
a tápod cseréld le lehet eddig nem de most fogja feladni végleg!Fsp hexa 400w a te tápod!
2/3 A kérdező kommentje:
nem nekem HKC usp 5565-ös (560w wattos) tápom van és most lett véve de kipróbáltam egy másik táppal a hiba még fenn áll
2012. febr. 8. 15:05
3/3 A kérdező kommentje:
szerintem az alaplap szarik be
2012. febr. 8. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!