Légyszíves csinálnátok nekem egy olcsó, de jó PC összeállítást?
Figyelt kérdés
Monitorom van már,75 hertzes. Egér és bill. se kell. Futtassa a minecraftot 60-70 fps-el FRAPSEZÉS KÖZBEN. Az újabb játékokat is futtassa el,nem kell olyan sok fps-el. Max 85.000 forintot szánnék rá.2012. febr. 19. 11:23
2/21 anonim válasza:
Kérdező HDD is kell? Az elsőében nem volt.
Am ha már első ott valami kis kavarodás lesz, mivel az Athlon II X4 641 FM1-s, nem AM3-mas.
3/21 A kérdező kommentje:
Csak egy alap helyilemez C kell :)
2012. febr. 19. 11:53
5/21 anonim válasza:
Alex konfigja szerintem jó lesz neked.
G.
6/21 A kérdező kommentje:
Az integrált vidikari pontosan milyen?
2012. febr. 19. 12:46
8/21 anonim válasza:
ezeket úgy bírom, hogy van ideje rákérdezni, de ráguglizni nincs. szerinted mi honnan tudjuk? fejből megy minden?
9/21 anonim válasza:
De uramatyám, egy kérdező oldalon had szabadjon már kérdezni :D
10/21 A kérdező kommentje:
Rágugliztam. Találtam jó sok alkatrészt jó sok számmal és szakkifejezéssel. És mit csináljak vele? Összerakni nem tudom,nem értek hozzá. Ahelyett,hogy ide fosol egy offot simán segíthettél is volna. Ha annyira értenél a "guglizáshoz" rájönnél,hogy nincs konkrét link,ami elmondja hogy te szeretnél MC közben 60-70 fpst-t Fraps-sel,akkor milyen összetevőket vegyünk.
2012. febr. 22. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!