Hűtés? (Többi lent)
szeretném a gépem összes hűtését lecserélni, és ventilátorokat rakni bele.
3db 8cm-es ventilátor berakására van hely. Milyet ajánlanátok?
Intel Pentium g620 procim van (lga1155) gyári hűtővel. Ennek a helyébe milyet?
Ami pedig a leghangosabb, a videokártya ventilátora ASUS eah4850. Ide milyen hűtőt?
A válaszokat előre is köszönöm :)
Ennyibe fáj? :O azthittem 10ből megvan kb minden :S
na akkor a procihűtő felejtve, inkább a kártya hűtésre költök, mert valami brutál módon hangos :S valami jó és olcsó?
ilyet se hallottam még. megveszed a leggyengébb újgenerációs procit, egy régi vga-t, és jópénzért halkabbra cserélnéd a hűtést.
a g620-at tudtommal nem lehet tuningolni (csak a K-végű i5 és i7 procikat), és szerintem az intel-hűtő nem is hangos (alig hallani)
egyáltalán milyen a ház? (8 centis venti miatt kérdezem, gondolom nem valami új példány)
???
következő értetlenkedésem: nem a proci miatt szokás alaplapot cserélni? :S ...na mindegy
az a baj, hogy a 8 centis ház-ventik sokkal gyengébbek a 12 centiseknél. nagyjából feleakkora a felületük, és ha nagy hőt kell kitermelniük, akkor bizony szinte kötelező a 2000 körüli fordulatszám, ami magától értetődően elég hangos (és a hűtőteljesítmény így is elég kicsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!