Kompakt vízhűtésnél nagy hátrány a tartály hiánya?
szerintetek gond lehet belőle a folyadék tágulása miatt, vagy az nem olyan jelentős?
amúgy ez egy Antec H2O 620 akar lenni
ui.: milyen alkatrészekből rakjak össze magamnak egy különálló kompakt vga vízhűtést? eddig csak a Blue Eye-ban vagyok biztos
én ebben nem lennék olyan biztos: a vga-nak egy dupla (24x12 centis) külön radiátora lenne, más esetben meg osztoznia kéne rajta a cpu-val.
elfelejtettem írni: cooler master elite 430 házam van, és benne elől a gyári cooler, 4 db 12cm Aerocool Shark venti (1 alul, 1 oldalt, és 2 felül), + ugye a h2o 620 hűtője lesz (ha lesz)
hát a zaj az pont nem érdekel, a Twin Frozr III se valami halk, 50-60%-os fordulaton már érezhető, hogy nem túl csöndes. hát még 100%-on. találó az msi-től, hogy repülőgéphez hasonlítja a kártyáit (propeller blade ventillátor, afterburner tuningprogram), mivel a Twin Frozr III hangja engem egy repülőgép-hajtóműre emlékeztet, és az afterburnerrel ha egy kicsit feljebb húznám az órajelet, akkor garantált, hogy üresjáraton is "bömbölne". a 4db Aerocool Shark-ot még nem próbáltam ki, de bizonyára a 12v-os feszültségnél elég hangosak lehetnek (és nem PWM ventik), engem nem érdekel a zaj, csak hogy jó legyen a gép (jó)pár évig
és köszönöm a segítséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!